FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nade Gintama Gekijouban Benizakura-hen:
MESTERMŰ!
Egymásba ágyazott spoilert nem fogok csinálni, szóval egybe mennek a filmmel, meg magával a Benizakura történettel kapcsolatos spoilerek is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Warner Bros. a fontos plot-elem! :D Meghozta az alaphangulatot, szakadtam a röhögéstől. :) Aztán belevágunk a történetbe. Elég sok jelenet visszaköszön a sorozatból, immáron HDben, széles vásznon! Jót tett neki a csiszolás. A Benizakura-hent rég láttam, szóval nem teljesen vagyok képbe mi az új jelenet, illetve nem tudom kihagytak-e valamit, de örömmel láttam viszont többet is. Pl. egyik kulcsmotívum, mikor Gintoki felugrik Benizakurára, és mutatják démoni szemekkel, mint Shiroyasha :))
Feltűnik a történetben Kamui is :D bár csak kicsit.
Illetve még fontos változás: A menekülés! Harc kibővítve, új zenével, ismét DOEStól! Szerintem ez a banda beszerződött a Gintamához :D Ami egyáltalán nem baj, mert nagyon passzolnak hozzá a zenék.
Magyar felirattal kellett néznünk, szóval lehet megint leszedem és újranézem :) Megéri :D