Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
kaptak engedélyt az eredeti szöveg felhasználására fordítás céljából? Nem? Akkor jönnek majd a trollok perelni, ha éppen nem amerikai iskolás srácot akarnak meghurcolni két mp3 miatt.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeventeV
biztos maradt meg neki a holland sutikbol amitol megnott az onbizalma 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
Ilyenkor rád sem ismerek 😄

@

LeventeV
de a feliratokat nem legalisan toltod? pl animeaddictson amit feltoltenek az mind a keszito beleegyezesevel tortenik es szabadon lehet oket hasznalni. itt a letoltohelyek inkabb a torrentoldalakra vonatkoznak. de mivel te vagy a hazigazda ezt biztosan tudod <#idiota>

RelakS
Itt önkény uralom van, és ami letöltõhelyre irányuló kérdés, az megy a levesbe, lásd a bannerben levõ feliratot.

Akinek nem tetszik, biztos talál másik helyet.

IMYke2.0.0.0
Demokrácia van...

Angol feliratot kerestél már hozzá - mármint a Te verziódhoz?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát most nem lettem okosabb, de azért kösz.
RelakS
Üdv

Mivel hivatalos feliratok valószínûleg nem léteznek, amiket meg tudnál vásárolni, és letöltõhelyek iránt meg nem kérdezõsködünk, ezért töröltelek.

RelakS
Ittam ilyen teát ^^
Ezt csak a zene miatt linkelem: Jázmin tea (Saiunkoku Monogatari opening a zene, abban volt ez a tea is)
Itt meg jól mutat: Gyöngyörû Jázmin virág tea

Az íze mondjuk nem nyûgözött le :/

armageddon666
Asobi ni Iku yo jó, csak azok a cenzorfények...

@

LasDen
Keion elsõ, SoraOto második...a többit nem ismerem....Oreimo, Angel Beats meg maradhat ott....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Tantei Opera LOL
Otaku anime. Látszik azért 😄D
Tatami Galaxy tényleg megérdemli a 2. helyet 😊
IMYke2.0.0.0
Nem csak Európában vannak dilettáns Top listák... Top 10 Anime of 2010, According to 2ch

"The denizens of 2ch’s main anime boards have collectively ranked what are in their consideration the best anime of 2010 – with the occupant of the top spot likely to be something of a surprise to most.

The ranking:

1. Tantei Opera Milky Holmes

2. The Tatami Galaxy

3. K-ON!!

4. Shinryaku! Ika Musume

5. Ore no Imouto --- Hm, csak 5...

6. Soredemo Machi wa Mawatteiru

7. Working!

8. Angel Beats! --- Micsoda?! Nyolcadik?

9. Strike Witches 2

10. Sora no Otoshimono II"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Maradj az eredetinél - jobban jársz, tényleg.

LeventeV
fail

RelakS
száradjanak meg... ma leadták a 4. és a 6. részt

RelakS
ejj, mekkora sötétek vannak az animaxnál
a Lovely Complex 4. része megy az 5. helyett...

LasDen
majd késõbb....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
SnO: Forte end

A végén lévõ jelenet jó volt. 😄 Chaos meg szimplán LOL. XD
A vége alapján a movie a Hiyori arcot fogja feldolgozni.(bár pl. a "gyilkos" tükörtojás az már utána volt a mangában...) Sok anyag így nem maradt egy esetleges 3. évadra.
Ruley
Csak jövõ õsszel.

Mondjuk ez a mostani meg bele fog lógni a téli évadba, szóval csak fél évet kell nélküle kibírnunk.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen

RelakS
csak ilyenkor azt utálom, hogy a kevés idióta miatt, aki lemásol gyilkosságokat, meg azt hiszi, hogy ha beássa az öcsit a homokozóba, akkor az majd kijön, mint a Narutós fickó, tiltanak be ezt-azt, amit meg a sok kevésbé dilis meg élvezne, majd menne a dolgára.

Malakai
Azon azért remélem nem lepõdik meg senki, hogy egy politikus képmutató. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nem...😄 angolba hajlamos vagyok nem elolvasni a cikket mer nincs kedvem angolul olvasni...😄

de akkor meg bassza meg....😄

Malakai
Tanult a hibáiból na! <#zavart2>

Remélem nem lesz sokáig hatalmon...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
nem olvastad a cikket?

A regényeinek egy részét filmre is adaptálták (vagy legalábbis az alaptörténetet), az egyik könyvének megjelenése után meg kísértetiesen hasonló esetek történtek 😄

Malakai
Spec nekem is eredeti a preferenciám, de gondoltam képek többet mondanak mintha annyit írok, hogy eredeti. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
kosz az osszehasonlitast.
hat a cgi a rajzolt reszekkel tenyleg eleg furan hat, lehet maradok az eredetinel, foleg ha nem adtak hozza uj jelenetet.

LasDen
de a regény az más...abba nem látod...😄

Malakai
Pár jelenetben lecserélték 3D-sre a dolgokat, pl nyitó-, meg pár jármûves jelenet. Meg kevésbé hidegek a színek benne, egyébként nem lett újrarajzolva az egész, történet meg 1:1 lényegében.

Ezek a CGI-s jelenetek ízlés kérdése, hogy tetszik-e, szerintem nem túl szerencsés, inkább zavaró így keverve.

Azért itt van összehasonlításnak nyitójelenetbõl:

Viszont példának ugyanaz a frame, amit linkeltél és nagyrészt ennyi a különbség is <#crazya>:

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
És ezeket egy olyan fickó mondja, aki az elmúlt 50 évben erõszak regényeket írt XD

Beteg <#idiota>

LeventeV
a 2.0ast szedjem le?

GamEszti
Köszi ^^

Csunya csunyog!

BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Malakai
Talán a Final Fantasy XIII topicban?

De egyefene rákerestem neked, a fõszereplõnek tûnik, Noctis Lucis Caelum.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Noctis Lucis Caelum, a Final Fantasy-bõl. KLIKK

Noctis képek a Google-ban

GamEszti
sziasztok
Valaki megtudja mondani, hogy õt hogy hívják?www.gamechannel.hu/pictures/hirblock/final_fantasy_versus_xiii_nem_lesz_ott_az_idei_gamescomon_1.jpg

Csunya csunyog!

IMYke2.0.0.0
"Tokyo’s governor Shintaro Ishihara has accused manga fans of being “abnormal” and having “corrupt DNA,” whilst condemning sexually explicit manga as “causing harm without a single benefit.”"
Teljes cikk.

Mondjuk, már maga sem tudja, mit mondjon... Elég a Lolitás dologra gondolni...

Velõsen: minden otaku genetikai hulladék <#idiota><#vigyor5>

Malakai
Az elsõ film nagy kedvenc, második film simán csak jó.
Amikor elõször néztem csalódás volt, úgyhogy kissé lepontoztam, azóta újranéztem már 1x-2x és mindig feljebb kúszott az értékelés. 😊

Sorozat meg teljesen más, de nekem az is bejön, igaz második évadnak még mindig nem kezdtem neki, újra akartam nézni elõtte az elsõt, de túl sok minden van a watching listán. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Sorozatot még nem néztem meg.
A második filmet kontextusban kell kezelni az elsõvel. Valóban nem olyan élmény, mint az elsõ - más. Nálam mindkettõ top 10-es lenne, ha szûrni kellene.

Bandi 18
Igen az elsõ movie valóban alap, amit sajnos a sorozatról és a második movieról nem lehet elmondani. Messze elmaradnak tõle... 😞

IMYke2.0.0.0
Erõsen alapfilm. A legjobb, a témában. A fõcímzene egyenesen ütõs.

LasDen
az elsõ filmet láttam...régen de láttam...😄 a többi nem mozgat annyira...de majd egyszer esetleg....most amúgy se nézek mást csak a heti cuccokat....

IMYke2.0.0.0
Bizony. <#wink> S nekem is megvan minden, ami "Ghost in th Shell".

BEAST
Ez a Katanagatari egész érdekes volt, bár másra számítottam. Egyszer ezt is érdemes volt megnézni.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeventeV
kosz a gyors tajekoztatot <#eljen>. szerzem is be.

Zomil
Jah, csak amikor váltottam ie-rol(haha, jöhet a ködobálás), akkor a firefox épp elég gyengén teljesitett, safarinak meg akkor jött ki a legujabb verzioja amit nagyon dicsértek(asszem 4-es), ugyhogy itt ragadtam 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Elég macera (SIMBL és GreaseKit kell hozzá) és ez a script meg tuti, hogy nem mûködne. 😊
Amúgy Firefox + Greasemonkey. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Safari-val nem hiszem, h müködik 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Greasemonkey script, csak elég bugos.. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )