FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Jó hétvége volt. Voltam conon, megnéztem Gintama moviet...
Nade con: Volt néhány egész színvonalas cosplay, de még mindig volt "Aki-cuki" ... Performancek... hááát... szerintem mindig ilyesmi az arány (tragikus), de azért volt amin nevettem, illetve volt egy hihetetlenül jó. Asszem 9es számmal indultak, és fingom sincs miből...
Két karakter, talán egy fiú meg egy lány (a cosplayesek sztem mindketten lányok voltak), talán testvérek... Kínai ruhákban voltak. A lány aranyos, kedves, mosolygós. A fiú durcás. És... hát hogy mit csináltak, az egy leírva semmitmondó lehet, a koreográfia jó és pontos volt. Ami apróság megfogott, az a mimika. Már amennyire láttam a rossz bal szememmel... De utólag visszanézve HD-videón jól láttam. Nagyon hozzák a karaktereket! :) Mármint akiket nem ismerek, de amilyen típusnak gondolom őket. (Ez kicsit ellentmondás, mert a játékuk alapján soroltam be őket a fentebbi típusba :D) Ezt asszem feltöltöm youtubera :) Csak nem tudom kellene-e kódolni meg tömöríteni előtte, vagy youtube elintézi-e az ilyeneket...