kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Már nem azért, de ha valaki elvállal valamit amit a közösségért tesz és nem a saját szorakozására, akkor igenis elvárhato, h tájékoztasson az állapotárol...most nem arrol van szo, h mennyi idö alatt készül el 1 felirat...de azért az elég tulzás lenne, ha elküldene a picsába, mert érdekel, mikor készül el egy olyan dolog amit ö elvállalt, h nekünk megcsinálja...mondjuk forditani nem forditottam még, de közösségért tettem dolgokat...és elég nagy bunkoság, ha vki nem tájékoztatja az embereket, h hogyan áll az a dolog amit elvállalt, h megcsinál...
    Szerencsére az US mindig tájékoztat minket...az meg, h itt irogatom, h milyen lassuak...tudom ez van, de attol még zavar...nem a honlapjukra irtam be, h demostazonnal akarom(nem is tennék ilyet)...csupán itt emlitettem meg...

Mondjuk felhozhatnám ellenpéldának az animany-t...kb. havonta változtatják a véleményüket...hol befejeznek mindent, mert épp semmihez nincs kedvük, hol beleolvadnak valakibe, hol meg folytatják a dolgokat...szvsz ez csöppet meg már irritálo...most is lassan 2honapja semmi hir nincs roluk...pedig jo lenne tudni, h a Forte-t befejezik-e :S
    A csapat vezetöjének hozzáállására meg nem is mondanék semmit...