Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Nah be is elöztél csak nem frissitettem :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Öhm nem sok ez, ha jól számolom 3movie és 2 évad ami lényeges. :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Specialok picik, lényegtelenek, összefoglalók meg kihagyhatóak csak az Imi (és magam) féle kompletistáknak kellenek.

A lényeg az 2 movie + 2 évad (2*26 rész) + 1 movie.
Közelébe nincs a Gintama féle szörnyetegekhez. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
ebbõl is annyi szar van, hogy nincs kedvem megnézni õket...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Ja és a két film folytatása egymásnak, ott az eltérés inkább hangulatban, tempóban tér el és a fõszereplõk is fontosságot váltanak a mozi elsõ felében.

Sorry a tripláért. :P

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
A két film is eléggé eltér egymástól, és a SAC is az anyaterméktõl, de én mindenképp maradnék annál, hogy elõbb a két eredeti mozit megnézni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Mozikat is nézd meg!

- Ghost in the Shell / Ghost in the Shell 2.0 (utóbbi csak felújítás)
- GitS 2: Innocence

- GitS: Stand Alone Complex (TV)
- GitS: SAC - Tachikoma na Hibi (special) 26*1 perc kihagyható aranyosság, de sok releaseben mellékelve van
- GitS: SAC - The Laughing Man (OVA film) nagyrészt összefoglaló az elsõ évadról kis plusszal

- GitS: SAC 2nd GIG (TV) második évad
- GitS: SAC 2nd GIG - Individual Eleven (movie) második évad összefoglalója
- GitS: SAC 2nd GIG - Tachikoma na Hibi (TV) a második forduló a viccos robotoknak

- GitS: SAC Solid State Society (movie) folytatása a SAC-nak egy movieban
- GitS: Uchikomatic Days (special) 5 perc a robotokkal

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Nekem is megkéne már néznem elvileg eléggé alapmünek számitanak :)

LeventeV
ha jol tudom van 2 evad sorozat, vagy cirka 50 resz special es egy par movie.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
meg kene nezni az animet. felvilagositana valaki, hogy hogy jonnek a sorozatok? ugy tudom tobb is van.

Malakai
Itt van az a frame 720p-ben, ha tetszik. :P

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
kosz

Malakai
Igen, GitS.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
akkor GITS?

LasDen
sztem nem kamu...ha mégis, leszarom...csak induljon áprilisban és akkor minden happy...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Látom már valaki korábban belinkelt egy szigorítással kapcsolatos linket, de az animeaddicton is írtak errõl.

http://animeaddicts.hu/forum.php?viewtopic.40.9418.2

Kurva jó, nem hiszem el......

armageddon666
Bocs, nem fake, hanem hoax... mint az egyik OVA a kamutrailerrel. Vagy az egyik rész a kamutrailerrel (ami végülis mégsem kamu lett, mert itt a Benizakura film xD)

@

LasDen
ezek mind új jelenetek...vagy tucc olyat, ahol Kamui meg Shinsuke egymással szórakázik??? :D

armageddon666
de a répát eltakarja, egyébként meg Gintama minden olyan helyen klasszikus mozaik-cenzúrát kapott :D És ez az az anime, amit szerintem a nézõk 99%-a NEM akar cenzúrázatlanul xD

@

armageddon666
beleborzongtam, várom :DDDD
Bár túl epic lett... lehet hogy fake -.-

@

LasDen
de cenúrázva van...:D

RelakS
Nem NGE :D

LasDen: Ha jól látom, a fazon egy szál répában ugrál :)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
próbálják meg.....odamegyek megütöm õket akkor...:D

LeventeV
ez a GITS-bol van?
kep
(masik tipp a NGE)

RelakS
ezt is bannolja majd tokió, nem? :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Ha majd találkozom eggyel leirom ide, h hitelesen ábrázolták-e öket :D

LasDen
oh yea....fuck yea...yea.....jejejejjejejejejejje...:D és 16:9-es HD lesz...:D
http://www.youtube.com/v/oNqmnoLKWPk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

PetruZ
Eris az Asobi ni Ikuyo-ból 16 éves és majdnem 100-as mellbõsége van - amihez alig 30 kilós testsúly párosul. ;) Bár õ ufó-macskalány.
Malakai
Vhol olvastam, hogy Magnust azért ábrázolják idõsebbnek, mert dohányzik. És ugye mennyi dohányos tinit láttok animékben? Nem sokat, erre már eddig is alergiásak voltak. :D
Kaori legalább megvan 18. :P

Bár, hogy miért erõltetik ennyire azt, hogy fiatalra írnak minden egyes szereplõt... Erre talán jó lehet még az a törvény. :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Jó igazábol meg kellett volna már szoknom, h az anime-kben a kor/külsö nagyon eltávolodhat egymástol :D
Hogy indexnél maradjunk ott van pl. a loli tanárnö :D

PetruZ
Nem egy olyan hihetetlen dolog ez, pl. hollandok, dánok között jó pár hasonló magasságú tinédzser van, az átlagos magasságuk 185 körüli. :) (Oké, oké, õk aztán speciel tényleg tejes nemzetek. ;) )
Zomil
looool, ez komoly? :DDDD
amugy hirtelen nem tudtam kire gondolsz, mert mindig Styl-nak hivják :)

LasDen
micsoda??? O_O :DDD

Azon viszont még mindig röhögök hogy az Indexben Magnus a 2 méter magas cigizõ keménycscsávó az official site szerint 14 éves. :) Jó sok tejet ihatott a srác.
Gyõri Devi
Van sok régi jó anime. Nincs mitõl tartani :)

やられたらやり返す。倍返しだ!

Zomil
Hát jó...nem nagyon tudom odakinn hogyan állnak az anime-khez :)
De mondjuk engem zavarna, ha mondjuk amcsiban kijelentenék, h nem lehet mostantol több sci-fi sorozat, mert rossz hatással van a gyerekekre, pedig nem nagyon nézek sci-fi-t :D
Lehet nem a legjobb hasonlat, de sztem érthetö mire gondolok :D

LasDen
akkor pusztuljanak....

armageddon666
aki meg néha animét néz azt meg marhára nem fogja zavarni szintén...

@

LasDen
még angol sincs szerintem....:D

Zomil
gondolom magyar felirat haruhihoz sincs ugye? :)

Zomil
Miért aki néha anime-t néz, vagy esetleg minden szezonban végignéz 1sorozatot az már otaku?
Mert az olyan lenne, mintha aki végignézte a csillagkapu 10évadját azt lenéznék :D

LasDen
már épp panaszkodni akartam, hogy haruhiból már van br/dvd rip, míg gintamaból semmi...erre most látom, hogy pár órája már kint van a dvd rip belõl...remélem minél gyorsabban valaki fordítccsa és nézhessem...:D

armageddon666
Otakukat lenézik, megvetik... a "népet" nem érdekli, a tipikus otaku meg nem az aki tüntetni fog ellene...

@

armageddon666
ja, J-listen összes hentainál ott van, hogy Age: 18, esetleg nagyobb, de az ritka :D

@

Zomil
Ráadásul nem hiszem, h a nép csak ugy hagyná az iparág kinyirását, mivel azért mostmár eléggé a kultura része :)

Ruley
Igyen az erogékban is van, sõt, még csak nem is kell egyetemistának hívni, csak az elejére kiírni hogy "az összes szereplõ nagykorúnak van megírva", az meg már a fantáziádra van bízva hogy akkor miért járnak még gimi elsõbe.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Malakai
A szó szerint leírt dolgokat igen.

A ködös megfogalmazás miatt elméletben bármibe beleköthetnének, ami káros lehet a gyerekfejlõdésre; De amiben tegnap is végzõdött a beszélgetés, mindez attól függ, hogyan alkalmazzák, és vélhetõleg nem akarnak reformálni (kinyírni) egy iparágat, meg vélhetõleg nem is tudnák az elhúzódó pereskedések miatt.

Az meg már eleve jó jel, hogy a törvény elfogadása után nemsokkal Taki Corp. már gyártat egy ecchi animét.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
"Animéknál úgyis nehéz belõni az életkort."

Jah, valahogy mindig pont annyi idõsek mint én :DDD

Hogy is van most az új törvény, hogy ezekkel meg lehet kerülni?

@

IMYke2.0.0.0
Így van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.