kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    vlc-t miért nem használ senki?
    nekem sosem volt semmi gondom vele...illetve régebben volt 1anime-nel, azt meg SMplayer-be(szintél problémák nélküli lejátszo)bedoptam és az meg vitte :)
    szvsz teljesen felesleges codec pack-ekkel hülyülni, font-okat bemásolgatni mindenhová...vlc-vel duplakatt és megy is a video :D

Lasden:
    Én meg MAL karakter leirásnál ovlastam el... :D
    Jo mondjuk ez direkt volt...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    biztos voltam, h vmi gond van a csajjal, meg tul fura, h senkinek nem volt furcsa (:D), h szabadon koszál ott...és végülis annyira nem lepödtem meg

Mondjuk ehhez hozzátartozik, h számomra nincs az a spoiler ami elrontaná egy sorozat éményét(jo lehet, h van, de még nem találkoztam ilyennel)igazábol szivesen olvasgatom a spoiler tag-eket :D...Chrono Crusade végét is vágtam, mégis végignéztem a sorozatot és számomra semmivel sem nyujtott volna többet, mint ha nem tudom...igy is eltört a mécses kicsit a végén... :D