FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
mplayerrel ugyanez :(
Na mind1, akkor hagyom, végülis így is egy igen szép történet vlt, mégha le is maradtam végéről :C
Vélemény (spoiler): Csak ajánlani tudom, sőt mármár kötelezőnek mondható a történet, mert csodálatos, üzenete van, nagyon szépen kidolgozott helyszínek, grafika. Az akciójelenetek látványosak, és nagyon bejöttek (kedvencem mikor Tsume kifossza a vonatot még az 1. részben). A kerek, többszálon futó történet, mégis valamiért könnyen megérthető (ugyebár: Nemesek, Farkasok, Emberek, és Cheza a kapocs) is remek. Karakterek terén, nem tudok külömbséget tenni, Toboe pont úgy a szívemhez nőtt akár Hige, és Tsume úgy mint Kiba, Bluet is megkedveltem, mind Chezat, Hubbot, és Chert és az "öreg embert" is (a neve most nem ugrik be).
Sajna nem tudom, ameddig én láttam, ugye a paradicsom megnyílt majd bezárult, szal valaki árulja el az utolsó 4 részben eljutnak-e a paradicsomba?