kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    az biztos, h sokkal jobb érzés visszatekinteni 2 év eseményeire, mint 2 hétére. :)
    ennyiban jobb, h ha hetente nézded, h sokkal jobban tudsz nosztalgiázni az első részeken. mint pl én a bleachen. a 4. rész óta nézem hétről hétre. most van a 22. résznél az anime. :)
    sőt. szerintem hülyeség hamar lepörgetni 1 animét. ezért is néztem meg nem olyan régen újra az FMA-t.
    GUNDAM-ot és 2 hét alatt néztem végig, ha nem több. pedig csak 50 rész. FMA 51 rész és 3 nap volt :D
    Gantz manga, 187 részt 2 nap alatt. (igen ez függőség :D) de sajna a Gantzal úgy vagyok, h nem nagyon tudom az idővonalat. kicsit elvesztem benne. szal lehet 1ik nap újraolvasom az egészet (már 192 rész).
    szóval, ha rám hallgatsz, akkor napi 1-2, max 4 rész bőven elég 1 animéből. különben összefolyik az egész, és mikor végeztél a sorozattal, már nem is tudod nagyjából mi hogyan történt, csak az események törzsét.
    a heti anime részes cuccal pedig az a baj, h ha sokba belekezdesz, akkor a tárolással nagyon sok baj lehet. :(
    nekem pl. most Bleach, Mai-Hime, Ghost in the Shell 2nd GiG és Naruto van a winyómon... :/ (bleach és hime majdnem 1-1 dvd, de még nem, szal ez így elég gáz)