kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Malakai
    No én is megnézegettem az első adagot az új szezonból...

The World God Only Knows II -1ep- Mintha csak az első szezon folytatódna, szóval semmi változás új OP/ED-en kívül, amik egyébként gyengébbek lettek.
    Hidan no Aria -1ep- Meh. Klisékkel is lehetne jól építkezni, de ennek jelét még nem láttam. Meh.
    C -1ep- Lehet van benne potenciál, sokan oda is vannak már most érte, kár, hogy úgyérzem az egész alapsztori csak kamu, random egy átlag lénygyűjtögetős, harcolós shounenhez ahol kártyák, vagy golyók helyett bankkártyákkal hívják meg a lényeiket.
    Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai -1ep- Ez viszont tetszett, dramedy, de a drámán a hangsúly, legalábbis az első részben, nekem szimpi.
    Hoshizora e Kakaru Hashi -1ep- Sokadik VN adaptáció, ami még nem gond, romkom, meg hárem is rendben van tőlem, de hogy Lelouchtól lopjam, kiakadt a facepalm mérő rendesen.
    SKET Dance -1ep- Hm, meglássuk, minden az eseteken múlik, az elsőben a "krimi" szál elég gyenge volt, de a karaktereket se sikerült túlzottan megkedvelni így első körben.
    30-sai no Hoken Taiiku -2ep- Őő, izé, ezt nem igazán tudom hova tegyem... :)