kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • via_mala
    Rákattantam a Hajime no Ippo-ra. Ajánlom azoknak, akik szeretik a profi box-ot, és a jó kis jellemfejlődéses animéket!
    Mivel az meatsu-en az OST első track-je CRC hiba miatt nem kicsomagolható, ezért utánajártam, és találtam egy újabb OST letöltési helyet: http://www.nihon-anime.com/musique_ost.htm, ahol pár más anime OST-je is fent van...

A Wolf's Rain-t pedig nézzétek csak meg, mert az egyik legszebb anime, amit valaha láttam, nemhiába BONES animáció! A közepe táján lesz 4 recap részt, azt nyugodtan át lehet ugrani, pénzhiány miatt kerültek bele a sorozatba, de a végén kipótolták +4 résszel a készítők, így lett 30 részes az eredetileg 26 részesre tervezett anime. (Igaz az utsó 4 részt hónapokkal később adták ki, és csak OVA-ban.)