FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ja. :)
a vision of escaflownében is néha a hajamat téptem a baznagy orrok miatt, amit néha rajzoltak.
DE! de nem igénylek mindenhová csodálatos grafot. ami már megüti az átlag 1996-tól feletti rajzot, azzal már meg vagyok elégdve. ami nekem nem tetszik az az, mikor 1 sorozatban ingadozik a minőség. erre a legjobb példa a Naurto. most pedig a Bleach. az első részekben Rukianak nagyon buta feje volt. most meg tök jó lett.
aztán ott van az említett Kenshin. 3 olyan rész van, ahol nem a megszokott a megrajzolás.
de, h 1 kicsit megvédjem magam, ha a történet jó és az eksün, akkor csak a 2. helyen van a garf. és igen, és elvárom, h szép legyen azt amit nézek. ilyenben elég kritikus vagyok, és minden kis szart észreveszek. (normális filmet velem nem túl j ó5let nézni, mindenbe belekötök, ami nem tetszik :D - bár a haverok 90%-a is olyan mint én, ezt 1mástól tanultuk XD )