72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#4328 csak 1szerűen nem jött be az a stílus :/ -
Cat #4327 akkor viszont nemértem hogy az appleseedet miért fikáztad -
#4326 ja. :)
a vision of escaflownében is néha a hajamat téptem a baznagy orrok miatt, amit néha rajzoltak.
DE! de nem igénylek mindenhová csodálatos grafot. ami már megüti az átlag 1996-tól feletti rajzot, azzal már meg vagyok elégdve. ami nekem nem tetszik az az, mikor 1 sorozatban ingadozik a minőség. erre a legjobb példa a Naurto. most pedig a Bleach. az első részekben Rukianak nagyon buta feje volt. most meg tök jó lett.
aztán ott van az említett Kenshin. 3 olyan rész van, ahol nem a megszokott a megrajzolás.
de, h 1 kicsit megvédjem magam, ha a történet jó és az eksün, akkor csak a 2. helyen van a garf. és igen, és elvárom, h szép legyen azt amit nézek. ilyenben elég kritikus vagyok, és minden kis szart észreveszek. (normális filmet velem nem túl j ó5let nézni, mindenbe belekötök, ami nem tetszik :D - bár a haverok 90%-a is olyan mint én, ezt 1mástól tanultuk XD ) -
Cat #4325 azt kell mondjam hogy neked átlagnál jobban számit a rajzok minősége - ezt ugyan eddig is észrevettem, de csak most tűnt fel igazán
szerintem neked a topicban lévőknél messze többet számit ez a dolog
egyéb vélemények másoktól? Mennyire fontos a grafika minősége? És itt most nem a Gits2 félperces karneváljelenete és mondjuk a robotech közötti ordító különbségre gondolok, hanem szerintem egy átlagos szinvonal felett ez a téma egyszerüen érdektelen, ha számítana nem is néznék animet... -
#4324 akkor 63as rész. nemtom. lényeg, h sojiro ellen harcol kenshin, és ebben a részben tudjuk + h sojironak mi a múltja...
viszont van 1 nagyon szép rész is, ami kiemelkedik a többi közül (a vonatos rész, Sano fél a vonattól + a fényképezőgéptől :D ) -
Gábor #4323 Az Inuyasha még megy, vagy már befejezték? -
Gábor #4322 Nagy a pofája, az biztos! :D -
Cat #4321 az 53mas részben a sorozat legnagyobb arca, seijuro hiko van, kenshin mestere
na az a csávó nem szenved önbizalomhiányban -
#4320 szvsz nekem a Kyo eddig jobban tetszik, mint a Samurai 7 (pedig a 7-ből már láttam az össze lefordított részt).
GUNDAM Wing-et is csak akkor nézem meg, ha az első 5 rész tetszik. minden animénél ezt csinálom. ha eddig nem fog meg, akkor megy a sülyesztőbe... -
#4319 gundam seed, új rekord. 15 rész 1 nap alatt. ^_^
sőt ha 1szer azt vesszük, h olyan másnapos voltam 1szer, h mozdulni nem bírtam 1 napig, akkor mást sem csináltam, csak Tenchi Universe-t néztem. 1 nap alatt kb 22 részt néztem végig :D (bár ezt nem veszem rekordnak, mert ez normál körülmény volt)
mellesleg Sojiro és Kenshin harca volt nagyon gyenge az elején (asszem 53-as rész).
ami viszont végképp szar lett, az az utolsó rész. ott mind a grafika, mind a háttér nagyon ratyi lett... :( -
Gábor #4318 A kyo nem rossz, de nem is túl kiemelkedő.
Most a samuari7 van a listán (igazából már vagy egy hónapja nézem apránként). A rajzolás nagyon szélsőséges tud lenni a gyönyörűtől, a távolban durván elnagyzolt karakterekig.
Az inuyasha egyébként végig ment már, vagy még vetítik?
Butcher lehet meg fog kövezni, de a Wing szvsz nagyon gyenge. Viszont a Seed és Seed Destiny üt mindent kategórián belül! -
Cat #4317 Kenshin
Az 50valahányas rész animációja katasztrófa volt
tul vagyok az első 60on, nem vettem észre ilyet, igaz, itt az anji-sojiro-sishio vonal van, szoval ha álló rajzokat vágnak be azt se veszem észre
aztirtad 8 rész egybe a rekordod, nálam ez 12 lett :) -
#4316 Narutonak leginkább az eleje jött be. Akkor még nagyon király volt az akció megrajzolása. a karakterek nem voltak olyan szépek (inkább Sakura), de később viszont azok lesznek jók.
majd lesz 1 olyan időszak, amikor néha olyan hülye feje van a kariknak, h na. és most ott vagyunk, h minden pöpec. :)
Narutoban szvsz az anime a jobb (manga annyiban jobb, h mindig hozza a grafikai szintet).
amit most nézek a Samurai Deeper Kyo. jónak tűnik eddig. nagyon szép a megrajzolása, és a szinkronok is jók. :)
ezután meg jön a GUNDAM Wing. ^_^ -
Gábor #4315 -
Gábor #4314 Ugye, hogy nagyon jó anime?! :) Én mondtam :)
Narutot még nem láttam. Mindjárt utána nézek az nfo-n.
Amúgy nekem nagyon tetszett az onegai teacher, most fejeztem be! Sajnálom, hogy ilyen rövid volt :(
Megyek keresek még hasonló animekat. -
#4313 GUNDAM Seed:
Na, most végeztem vele 2 perce. Még nagyon friss az élmény, de azt már most tudom, h a kedvenceim közé tartozik. Nem gondotam volna, az NGE óta, h ilyen mechas sorozat ennyire jó lehet. Már alig várom, h a Destiny is elmenjen olyan 35. részig, és akkor én is nekiállok.
Így csak azt tudom mondani, h aki eddig nem látta, nagyon sürgősem pótolja be!
Így az új TOP10:
1. Rurouni Kenshin: Reminiscence
2. Fullmetal Alchemist
3. Gantz (manga)
4. NGE (minden)
5. Rurouni Kenshin (minden más)
6. Cowboy Bebop
7. Naruto
8. GUNDAM Seed
9. Love Hina
10. Bersek -
#4312 ha jól tudom akkor április vagy május.
+van új Bleach is. -
Gábor #4311 Nem tudjátok mikor jön az Advent Children? Nem találom a megjelenést sehol...:/ -
#4310 :D Akkor az megvan! -
#4309 hm. elnézést, a 25. rész bónusz -
#4308 ja, egyre gondoltunk, csak én nem így még nem hallottam, bár gondolhattam volna! -
Gábor #4307 Kame=teknős
Kame-chan= turtle girl-re lett fordítva, úh igen, az okinawai csajról van szó :) -
#4306 Ha arról beszélsz akivel a "kirándulásukon találkoztak és Naru iszonyat féltékeny volt rá, akkor néha feltünik, de még nem állandó szereplő.
nekem eddig a mecha Tamá-s rész meg az RPG-s rész jött be (Sadun, Motoko ezekben is nagy volt :D)
A gáz az egészben az, hogya movie-kat hamarabb láttam :(, de így is fasza a sorozat.
Nekem eddig a kedvencem Shinobu-chan (bocs, ha szarul írtam le, az o és u betükkel gondban vagyok)
JA??!!! Milyen 26. rész? US-en fenn van? -
#4305 majd csinalok holnap rola ertelmes kepet.. szerintem eleg jol nez ki.. es nem papir hanem.. ilyen... erdekes anyagu textil... -
#4304 aoyama motoko rulzik szvsz a sorozatban. :)
főleg a 26-os részben. (az bonusz rész) ^_^ -
#4303 Élőben tényleg sokkal jobb mint a képen -
Cat #4302 hát igen, az a csaj... -
Gábor #4301 Nekem nagyon bejött az egész sorozat! Kame-chan már megjelent? (Teknősös lány) -
#4300 Tegnap néztem meg a Love Hina 1-12-részét, aszondom jó kis anime, bejön.
Azt, meg hogy mér' csak most...
...nem tudom talán féltem tőle. Vannak olyan "iskolás " témájú anime-k amiben alig történik valami, de ez nem kifejezetten...szal kolosszálisan jó!!!
Csóri Keitarot néha már iszonyatosan sajnálom, bamba kis balfasz!!! :DDD Jó karakter! -
#4299 ja.. azt tudom hogy nem igazan gyogyaszati gyogyszer a cuccos.. nem iszok mindig csak neha neha... jo lenne valami ilyen pia ami csak izre ilyen... -
#4298 :)
ingyen kapom oket.. hetente olyan ... 6-8 db-t de ne menjunk bele hogy honnan es miert...
most kb olyan 25 db redbullom van.... -
Cat #4297 te intravénásan nyomatod a redbullt? tele van egészségtelen anyagokkal -
#4296 nah megjott az egyik wall scrollom:)
nekem rohadtul tetszik... nembaj hogy a melle kintvan meg ilyenek igy eloben uberul tetszik. meg az edesanyam es a haverok is aszontak hogy WOW!!!!
pedig egyikse animes!:)
szal kircsi!!! -
#4295 A+ 20:00-23:00-ig van (néha +10 perc)
Utánna meg a musicmax
a retekklubb gondozásában, akárcsak a cool meg a film+ -
#4294 utanneztem retekklubbos -
#4293 :(
es akkor mi megy a minimaxon ejjel?
hirtelen nem ugrik be -
Cat #4292 és csak napi 2 orát :( -
#4291 gondolom estenkent -
#4290 wow
most szurtam ki, hogy a UPC-nel a Minimaxon Anime+ van :))))) -
Gábor #4289 Megnéztem az onegai senseiből az első öt részt: tetszik! Kicsit érdekesen fut neki a bonyodalomnak, de aranyos ettől függetlenül!