FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nekem csupán az a gondom, h sima slice of life-ot nem nagyon szeretnék(legyen valami extra csavar, mint Sekirei-ben ugye magák a sekieri-k, vagy SnO-ba az angelroidok), az ecchi annyira nem fontos inkább az, h valami jopofa legyen és szétröhögjem magam rajta :D
Mondjuk, ha hárem az lenne a legjobb... :D
Mert igazábol van egy rakat olyan anime ami tudom, h szorakoztato(pl azumanga), de valahogy most nincs kedvem hozzá, mert sima slice of life, remélem értitek mit akarok mondani... :)
Manga sajnos nem nagyon érdekel :S
To Love-ru-t lehet majd megnézem, mert ahogy elnézem az sem az a szokványos slice of life...
Negima,Rosario+Vampire nemtudom milyen az anime változata.
Love Hina-val, mint irtam az a gond, h sima slice of life :S
Hayate no Gotoku be van tervezve már jo ideje :)
Seto no Hanayome nemtudom mennyire "sima" slice of life, bár leirás alapján jonak tünik :)
School Rumble meg már tulságosan beleesik nálam az "átlagos"(nem az anime minösége) csoportba
Kami Nomi zo Shiru Sekai, nah ez is mondjuk fenn van a listámon, föleg, h most jön a 2. évad, de hogy igy ajánlottad sztem megnézem majd.
Amugy köszi a listát, szivesen várok még 5leteket...Mondjuk ez az SnO nagyon bejött, nagyon örülnék vmi folytatásnak, régen nevettem ennyit anime-n :D
Nálam ilyen fetrengve nevetös animek közül a Dokuro-chan az elsö, de ez az Sno simán beférközött a 2. helyre :)
Aztán 3.-nak ott az Excel Saga...nah az is nemkicsit elborult anime :D