FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nahja. az ember joggal gondolja hogy az nem egeszseges ha anime csajokra izgul az ember...... bar en nem izgulok rajuk vagy ki mit ert izgulas cimszo alatt.. nekem csak tetszenek a kepek... pl ez mihezkepest ertelmesebb nem olyan mintha sailor moon vagy love hina csajok pucsitananak... valakinek valejo festmenyek jonnek be... nekem meg az anime rajzolt csajok jonnek be.. sajna olyan anime rajzot nem talaltam ami nekem igazan bejonne. ez a kep mihezkepest bejon.. bar igazsag szerint most talaltam meg azt a kepet ami igy grafikailag nagyon bejjonne.. de csak hatterkent tudom felhasznalni.. bar szerencsere van akkora kep hogy a4 re ki tudtam olyan minosegbe nyomni hogy eldobtam az agyam a nyomtatom tudasatol:) de most ez lenyegtelen.. majd teszke be kepet