72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    nahja. az ember joggal gondolja hogy az nem egeszseges ha anime csajokra izgul az ember...... bar en nem izgulok rajuk vagy ki mit ert izgulas cimszo alatt.. nekem csak tetszenek a kepek... pl ez mihezkepest ertelmesebb nem olyan mintha sailor moon vagy love hina csajok pucsitananak... valakinek valejo festmenyek jonnek be... nekem meg az anime rajzolt csajok jonnek be.. sajna olyan anime rajzot nem talaltam ami nekem igazan bejonne. ez a kep mihezkepest bejon.. bar igazsag szerint most talaltam meg azt a kepet ami igy grafikailag nagyon bejjonne.. de csak hatterkent tudom felhasznalni.. bar szerencsere van akkora kep hogy a4 re ki tudtam olyan minosegbe nyomni hogy eldobtam az agyam a nyomtatom tudasatol:) de most ez lenyegtelen.. majd teszke be kepet
  • Sadun Tryst
    nemtom. nekem ez olyan mintha az anime csajokra izgulnék.
    szal az ilyenkből én mindig kihagyom magam. általában az erotikusabb háttérképeket sem szeretem. nem azt mondom, h nem bírom az echii-s animéket, de ilyen háttérképek, poszterek engem kimondottan zavarnak. :/
    bár ez 1 kicsit ellentétben áll azzal, hogy Gantz megszállott vagyok. ahol minden boríton pucér csaj van, és minden csajnak nagy melle van. és minden második csajt megakarnak erőszakolni, vagy valahogy megmutatják a történet folyamán a bájait. és még sorolhatnám... :D
    bár ez a sok erotika, teljesen hozzártartozik a Gantz beteg és elvont világához. szvsz a legjobb manga amit eddig olvastam.
  • CSOCSO
    nah most miert???:) most mar mond meg:)
  • Sadun Tryst
    uhh. az ilyen félmesztelen anime/manga cuccokat nagyon nem bírom. inkább nem mondom miért...
  • CSOCSO
    remelem igy latni
  • CSOCSO
  • CSOCSO
    ez a masik amit rendeltem:
  • CSOCSO
    misato
  • Gábor
    Eva-ban a kantcho-chan-nak volt ilyenje, csak csúnyán megsínylette az első angyal elleni atomtámadást. Szvzs. Mi a lány neve....
  • Sadun Tryst
    lemerném fogadni, h senkinek nem fog beugrani, h melyik animében szerepel ez az autó egy nagyon fontos szereplő tulajdonaként. ^_^
    autó
  • Sadun Tryst
    ok. akkor Z kilőve.
    thx a tippeket. ;)
  • Gábor
    Anno a wing nekem nagyon nem jött be, de lehet ez egyéni szocprob ;)
    Gundam SEED forever! :D
  • Bucser
    Belenéztem többi Gundambe.. Javaslom minden részt kivéve a Z-t az teljesen más hangulatú Z-t akkor nézz ha tetszik a popcornmoziművészet:) IMO tipikus amcsiba való sorozat lett belőle...(sokkal heroikusabb és sokkal emberfelettibbek benne a főhősök és nem amolyan kis balhéba cseppent tehetséges pilótatípusúak)
  • Sadun Tryst
    és most tart 20. résznél...
    30 hét, azaz 7 és fél hónap míg befejeződik. azt hiszem akkor ezt még pihentetem.
    addig meg ott van a többi GUNDAM, a Bleach, Naruto, My-HiME és Gantz manga. plusz a sok elmaradt anime, amit eddig még láttam. (FF-Unlimited, Witch Hunter Robin, Ranma1/2, One Piece, Slayers esetleg, és Ragnarok + amit most kifelejtettem)
  • Gábor
    Ugyanígy 5x lesz. Alig bírom kivárni a hétfőt vagy keddet, amikor jön az új rész :)
  • Sadun Tryst
    huh... kéne szólnom, h van új Bleach manga? már vagy 1 hete van 166 is... hopsz. sry all.
    amúgy szvsz a történet nagyon jó, mert faszán ki van találva ez az egész szellem világ. meg szerintem a manga jobb is, mint az anime.
    Inou pl. sokkal szebb és komolyabb feje van, és nem pedig valami nagymellű kislány... :/
    Rukia pedig ott is, mint az animében, a későbbiekben kezdett csak szebb lenni. az elején ott is elég fura feje volt XD

mellesleg észrevettétek, h az anime új closig songjában mennyivel kidolgozottabb mindenki? pl. Rukia kimondott szépség lett (rögtön az első kép), Ichigo pedig a karddal a kezében, mint valami vadállat :D
  • Lacc
    Ilyen kép nekem is jó lenne bizony...

Tegnap láttam, hogy van Bleach 163-166 :) Nem semmi manga az biztos, történet szempontjából nem esik hasra tőle az ember, de mégis nagyon feelinges.
  • Sadun Tryst
    + had rinyáljak 1 kicsit GUNDAM-al kapcsolatban.

a nevek a 20. résztől. az animeone szerintem eláshatja magát. nem mondanék példákat, aki látta az tudja miről beszélek. siralmas.
    (na jó, mégis mondok példát, itt a kedvencem: Sai helyett Ssigh. ).
    akárcsak az Last Exile. a sorozat elején normális nevek, a 2. részében, másik fordítonál iszonyat szar az egész.
    na mind1.
    szvsz ezzel már csinálhatnának valamit a fordítók.
  • Cat #4208
    "jo lett volna valami leszaggatott ruhas, veres csajszi kezeben egy karddal"

• CSOCSO
    sajna nem talaltam eleg erotikus de megis durva mecha-s vagy valami fasza szamurajos posztert...
    csak ilyen vagy tok sci fi punk.. vagy csak bugyis a tengeparton cuccos.. jo lett volna valami leszaggatott ruhas, veres csajszi kezeben egy karddal vagy valami:)
  • CSOCSO
    vettem ket posztert
    egyik nemtom mi a masik meg GITS
    de lefotozom oket ha megerkeztek...
    (80*110cm per kopf)
  • Sadun Tryst
    már a GUNDAM Seed 20. részénél vok.
    nagyon tetszik. szvsz már a történet is tetszik, a koordinátorok miatt. :)
    na mind1. a Destiny-t is megnézem ezután, az biztos.
    bár tudom, hogy még megy, így kérdezem én, valaki nem tudja, h hány részes lesz? mert ha 26, akkor még nem állok neki megnézni.
    2 hónapot tudok még várni rá. addig megnéznék 1 másik GUNDAM-ot. ^_^

+ elmondná nekem vki, h melyik GUNDAM-ot érdemes még megnézni?
  • Gábor
  • Ottto
    na vééééééégreeeeeee
    thnx!!
  • Sadun Tryst
    my hime 17-18 kint van
  • Seth
    Na az 1. rész nagyon tetszett,jó kis sorozat lesz ez( 26 részes asszem)
  • Seth
    Az A+-on most indult egy új sorozat,Blue Gender,én nem ismerem,de jónak tűnik..végre egy komolyabb cucc.
  • Gábor
  • CSOCSO
    love hina valoban roxxx..
  • Ottto
    Az szép. Nekem sajna nincs sok időm van olvagatni, szal inkább nem is teszem. Talán lusta is vagyok.
    Momentán azért vagyok kibaszottul dühös a Mai HiME miatt, mert már a vége fele járunk (uccsó 9-10 rész,valahogy így) és időközbenbelenézegettem más animekbe is (Wolfs rain, Chobbits) és ezeknek is kéne a hely. De először a Mai HiMEt kell befelyeznem, szal ez ígymost macerás :(
    Továbbá a Bleachen kívülez az egyetlen anime amit nézek kész kín hogy nemjön...
  • Sadun Tryst
    én inkább új naruto és bleach mangána körülnék.
    vagy úgy 100db új Gantz-nak. mivel nálam a Gantz 1 olyan manga, amit egész nap bírnék olvasni.
    187 részt 2 nap alatt olvastam ki. :)
  • Ottto
    Bleach 19, Mai HiME semmi D:
    Ilyenkor úgy tudnék ordítani!
    Nah, mind1. Örüljünk a Bleachnek....
  • Cat #4194
  • Sadun Tryst
    love hina rulz! :)
  • Gábor
    Én a samurai7-t és love hinat nézem most párhuzamosan.
  • via_mala
    Vergődj át az elején, utána már jobb lesz. A 62. részig mindenképp meg fogod nézni.
  • Jagi
    Engesztelés:OVA2!!! Kötelező!!!
  • Sadun Tryst
    jah-jah. előszőr én is ledöbbentem. főleg mikor megláttam az opening songot. :D
    gonoltam, te jó ég milyen hülye feje van az OVA után!
    aztán néztem, néztem, és rájöttem, ez így jó ahogy van. elvégre Kenshin az OVA végén abbahagyta a gyilkolást.
    nekem csak össz-vissz az volt furcsa az OVA után később, h mikor megölnek 1 embert, akkor azt többnyire nem mutatták.
  • Cat #4188
    hát, megnéztem az első hat részt a tvsorozatbol, és az OVAhoz képest csalódás :( arra a szótlan gyilkosra vágytam, erre egy gyerekekkel játszadozo, hülye fejeket vágó fiu van benne :/
    pedig az ovaban pont a "japánsága" tetszett, ahogy a csajjal egy szobában él, és 4-5 percig egy szó nem hangzik el, csak néznek kifelé nagy szemekkel :)
  • Sadun Tryst
    nemcsak, h késik, de már a 18. résznek kéne mostanában jönnie subolva, és nem a 17-nek... :(