FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
"sűrűn": TLR-nál főleg azért írtam, hogy pár embert hátha a manga olvasására ösztönzök vele. :D Beelzebub-nál meg csak azért panaszkodtam, mert már az első részek szét voltak nyújtva fillerekkel(Studio Pierrot szintűekkel, Bleach-nél neked se jöttek be :P), de amúgy simán élvezhetőnek tartom az animét, főleg mióta feltűnt Kunieda. :D
A KamiNomi, háát... Nem is tudom, olyan semmilyen az anime... A poénok is erőltetettnek tűnnek egy kicsit, vagy nem jönnek át megfelelően... Azért pl. egy Sora no Otoshimono-nál sikerül úgy áthozni a poénokat, hogy szét tudjam röhögni az agyam... :D Valahogy nem sikerült olyan hatásosra, magával ragadóra adaptálni szvsz... Valahogy nem csodálom így, hogy a legutóbb kiadott BD se fogyott olyan jól.