FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Cat #4164 végignéztem
több ok miatt voltam szkeptikus az elején: nem tetszik a kor (1920as évek nem tul izgi) és nem tetszik a téma (szkeptikus vagyok az egyházzal szemben). Viszont a karakterek nagyon jók, szerethetőek, van stílusuk.
A befejezés nem tetszik, azt vártam volna hogy 2-3 részen át felépitik és vmi nagy dolog történik, erre semmi, a puskaport ellőtték a 17-től kb. 20-ig, ott kellett volna befejezni. Nem magyaráztak meg kurvasok mindent (pontosabban alig derült ki valami) az inditékokról, csomo karakter háttere ismeretlen (pl. remington), kiváncsi lettem volna több részletről chrono multjábol, no meg ilyen hülyén befejezni őket... Szal nem vagyok elégedett, katarzisra vágytam, ami nem volt meg.
Szal vannak jó pillanatai, de csak masszív animeőrülteknek ajánlanám megnézésre.