72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #4168 13 az első résznek, "x" majd a másodiknak, és így tovább. -
#4167 Tudod, hány része van a Xenosaganak?
-
Cat #4166 remington: miota van itt, hányadszor csinálja ezt a begyüjtést, miért nem használja a képességeit (egyszer használta utazásra), stb. szinte egyáltalán nem foglalkoztak vele, pedig olyan formátumu karakter lehetett volna mint chrono -
Gábor #4165 Sztem nagyon jó volt a befejezés! Viszont engem is jobban érdekelt volna Chrno háttere. Remingtonnak a Renddel karöltve kellett begyűjtenie az Apostolokat, az más kérdés, h nem ment neki túl jól.
Szvsz ez egy zseniális sorozat volt. -
Cat #4164 végignéztem
több ok miatt voltam szkeptikus az elején: nem tetszik a kor (1920as évek nem tul izgi) és nem tetszik a téma (szkeptikus vagyok az egyházzal szemben). Viszont a karakterek nagyon jók, szerethetőek, van stílusuk.
A befejezés nem tetszik, azt vártam volna hogy 2-3 részen át felépitik és vmi nagy dolog történik, erre semmi, a puskaport ellőtték a 17-től kb. 20-ig, ott kellett volna befejezni. Nem magyaráztak meg kurvasok mindent (pontosabban alig derült ki valami) az inditékokról, csomo karakter háttere ismeretlen (pl. remington), kiváncsi lettem volna több részletről chrono multjábol, no meg ilyen hülyén befejezni őket... Szal nem vagyok elégedett, katarzisra vágytam, ami nem volt meg.
Szal vannak jó pillanatai, de csak masszív animeőrülteknek ajánlanám megnézésre. -
Gábor #4163 -
#4162 es akkor mi les a feliratokkal? -
Gábor #4161 Ugye milyen jó kis sorozat? -
Cat #4160 chrono crusadebol még 4 rész van hátra, izgulok mint atom :)
az eleje nagyon nehezen indult be, első 2-3 résznél NAGYON szkeptikus voltam, de utána felpörögtek az események, és több rész végénél képtelen voltam abbahagyni
geci helyeken hagyják abba, főleg a 17-18-19re igaz ez :) -
#4159 BLEACH 18
Igazán jöhetne már a Mai HiME 17, nagyon kíváncsi vok mi lesz most... -
#4158 igyekszem, de néztem már sorozatot végig (nem 1-et) angol felirattal japánul természetesen.
Szeretem a nyelvet(jp), de a magyar szinkronokat ritkán basszák el a feliratokat, meg mégritkábban.
Így sincs semmi bajom vele, csak a többiek nem bírják(az eng subot), de ez az ő bajuk. -
Gábor #4157 Kibicnek semmi nem drága tudom jól, de manapság angol tudás nélkül nem megy semmire az ember! Ha a hobbidat összekötöd a nyelvtanulással meglátod, nagyon gyors léptekkel fogsz haladni! -
#4156 Pedig a Xenosaga-hoz kéne felirat, mer'nagyon teccik. -
#4155 + ui, megsűnni szvsz nem szűnt, meg a sok probléma miatt az oldalt nem fogják már újraindítani. ha meg igen, akkor az nem mostanában lesz... -
#4154 ja. aki bent volt srác Gábor, úgy neten keresztül ismerem is. az oldalaink társaoldalak. :)
Mike:
sőt, Alphonse hangja is nő. ^_^ -
#4153 azert az zavar, hogy Edward hangja egy annyi idos no, mint en, es tudomasom szerint a srac fiu -
#4152 megszunt? nemaaaaar, a sok felirat mind, csak ott volt fenn. meg a sok ismerteto is, meg amugyis. nemaaar:(
ui.: ma volt m2-n kulturhazban animerol szo -
#4151 Nagyon rég néztem azUS-re és láss csodát XENOSAGA!!!
Már jön is. (a játék koorva jó) -
#4150 Sitt, Fak, bics...
akkor honnan lesz nekem Vampire Wars feliratom? -
#4149 az már nem fog újraindulni.
egyetlen dolog amiért sajnálom, az a sok felirat volt. :( -
#4148 animevilágot -
#4147 animevilágott láttátok mostanában? -
#4146 Szívás, pont a végén. -
#4145 én most nézem a samurai 7-t.
elég jó lett. csak kár, h még csak a 20. részig van sub. (26 részes az egész) -
#4144 Már mindent tudok!!! :) -
#4143 Ezek közül melyik OVA? -
#4142 Köszi a samurai 7-re gondolam 1 ideje, csak ki ment a fejemből.
Grave of Fireflies? Feltétlenül megnézem. US-en fenn van? -
#4141 Samurai Deeper Kyo
Samurai 7
Samurai Champaloo
Peace Maker Kurogane
Egyiket se láttam, de nekem is ezeket ajánlották történelmi témában.
Amit viszont láttam:
Grave of Fireflies - ez nagyon komoly! -
#4140 Írjatok már légyszi Történelmi, vagy szamurájos címeket, mert néznék már valamit! PLZ! -
#4139 Tiszta szar, a Kensin OVA2 meg a Guyver ami egyedül angol szinkronos nálam, meg lehet hogy a GITS. Hót gáz, dehát ezt kell szeretni. -
#4138 jehova. :) -
#4137 lehet, de az ugy azert konnyebb lenne :) -
Cat #4136 gondolom tudod hogy ha angol szinkronnal néznéd nyilvános megkövezés várna rád -
#4135 Azert par eve nem hittem volna, hogy japan nyelvu filmet fogok angol felirattal nezni :)) -
#4134 Nekem is az egyik kedvencem az FMA. Igényes és érdekes. -
#4133 Fullmetal Alchemist:
nagyon jó, vicces, remek karik és történet.
nálam top3-ban bent van. -
#4132 ahogy elnézem lesz volume 2 is de az majd csak áprilisban -
#4131 az nem is olyan sok -
#4130 mondjuk 2 féle van
FULLMETAL ALCHEMIST V.01-CURSE, TH - 2004
$ 21.59
FULLMETAL ALCHEMIST-STARTER SET (U - 2004
$ 35.99
mondjuk ami nem nagyon tetszik, az a Full Frame - 1.33 :(
meg azért egy magyar felirat jól jönne
-
Cat #4129 igen