kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Macross Frontier-el végeztem...iszonyat jo volt!!!!!! Aki még nem látta és bejön a sci-fi/mecha/ürhajos cucc az nézze meg mindenképp :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mégse rontották el a végét...nagyon tetszett... :)
    Mondjuk azt picit sajnálom, h a szerelmi szálat nem zárták le, de talán igy a legjobb, h megmaradtak 3-an és igy senki se veszitett...
    Azt valaki megmondaná, h ki volt az öreg csoka(Berlir asszem) medáljába az az énekesnö?

Teljesen megvagyok elégedve a sorozattal 10/10 számomra, ez a harc közben énekelünk cuccot egyszerüen imádtam...az ilyen dolog nagyon megtud fogni.
    Egyedül az a 21. körüli részeket tartom kicsit marhaságnak, de maga a sorozat egészében feledteti ezt.

OST azonnal beszerzési listára került :D

A movie ami ehhez készült az milyen? Ezt dolgozza fel összefoglalva?

Áhhh, most nagyon a hatása alatt vagyok föleg az utolso résznek :)
    Engem egy film/anime bármi leginkább a fülemen keresztül tud a legjobban megfogni és ennek a sorozatnak sikerült ezt elérnie.
    Ezért is vagyok oda a Madoka Magica-ért annyira oda, annak is iszonyat jo zenéje van :)

Edit: Most nézem Sheryl hangja az Index II-böl Orsola hangja és a Merry-böl Engi hangja :P