Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

efti
Belekezdtem a Boogiepop Phantom-ba, sajnos csak igen rossz minosegben talaltam meg, pedig egyenlore eleg erdekes igy 1 resz alapjan

WWFSMD?

efti
En megneztem akarcsak a real drive, az is olyan kellemes nyugis sorozat 😊

WWFSMD?

LasDen
mert neked az hosszúúúú....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Rég a listámon van de mindig visszatart a 26 rész 😄D
LasDen
nekem nem jött be az elsõ rész alapján...úgyhogy dobtam....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jakuza001
A Mushi-Shi nagyon jo.
Stilusaban olyan, mintha a Meghokkento mesek cimu regi sorozatot neznem. 😄

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ruley
Bakemonogatari-t végignéztem. Egyre jobban kezdek hozzászokni a Shaft stílusához. Az ED-be beleszerettem.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
Working!!

Bírom Souta családját 😄 a kishúg nem az a tipikus imouto típus... ez sokkal szimpibb, és tök természetesen mondja hogy "Onii-chan" 😄 Eddig minden karakter tök erõltetetten mondta -.-

Aztán ott a részeges nõvére <3 😄 aranyos

A bezárkózó novellaírónak a hangja tetszik, mindjárt megnézem ki õ.

A boss-lady legidõsebb nõvér elmegy 😊 nem rossz, de nem is kiemelkedõen szimpatikus 😄

@

Bandi 18
Nem is tudtam hogy Ichigonak ma van a születésnapja XD

Máté94
Szülinaposokat nézzétek már meg 😄
ronihun
Igen azok a részek engem is untattak,és pont azért örülök hogy most csak Luffy van jelen mert amit õ csinál az tényleg szórakoztató és jó õt nézni, bár azért CP9 ellen egyenként is nagyon jó harcok voltak, Zorro és Kaku (asszem így hívták) , meg Sanji harca a farkas ellen, mondjuk ott is kitûnt Luffy harca Lucci ellen, nagyon durva volt.Meg nagyon kellemeset csalódtam a Thriller Bark arc-ban, ahogy indult az nagyon nem jött be, de a pár rész után nagyon megtetszett és Moria elleni harc is nagyon jó volt.

...

BEAST
Ezzel egyetértek. Nekem is tetszett ez a része. Viszont azokat a részeket utáltam amikor azt mutatták, hogy mi történik közben a többiekkel. Félelmetesen unalmasnak tartottam mindegyiket. :/ Igazából ebbõl jöttem rá, hogy hiába tetszik a csapat, vagy úgy általában a karakterek egyenként. Ha Luffy nincs mellettük már nem olyan szórakoztatóak.
Lehet pont ezért ímádom Kenshi-t is. 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ronihun
Hát igen nagyon jó csapat, de a történet szempontjából ezis egy kihívás hogy újra egymásra találjanak, meg hogy rájöjjenek hogy egyedül nem boldogulnának. Mondjuk szerintem az egész, hogy Luffy betör csak úgy az Impel Downba hogy megmentse testvérét nagyon epic.

...

BEAST
Én a rengeteg sok rész alatt végig azt élveztem, ahogy a csapat együtt élt. Szórakoztató brigád, de nélkülük nem ugyanaz. Ráadásul Impel Down-ban összeszedett egy rakás furcsa "lényt" akiket lehet jobb lett volna otthagyni. 😄

ronihun
Szerintem a szétszóródás óta kicsit jobb is, bár én az Impel down-os részeknél kicsit szüneteltem az animével és a mangát olvastam helyette, de szerintem jó kicsit a társak nélkül, és Marinefordnál úgyis ott lesz egy flotta Luffy mellett hogy segítse, azután meg ha jól tudom újra összejön a csapattal.

...

LasDen
én ezeket nem is nézem...egyedül a Gintama volt ilyen hosszú nekem...😄 de el se tudom képzelni mi meló lehet hétrõl hétre csinálni a mangát....

BEAST
Tény, hogy sokkal tovább tartotta a szintet, mint a Bleach vagy a Naruto. De mióta szétszóródott a csapat egyre csak rosszabb és rosszabb. A szökés óta nem is nézem. :/

Viszont a Isekai no Seikishi Monogatari-t már negyedjére nézem végig. Pedig sablon harem anime lenne mecha hadakozassal, de valahogy mégis van benne valami ami miatt egyre nagyobb kedvenc lesz. 😄

Lelouch
Nekem ez már túl hosszú ahhoz, hogy belekezdjek. Bár, azt olvastam, az Animaxen évvégéig / jövõ év elejére várható pár, a DB-hez hasonló cím... Sok shounen már nem nagyon lehetséges, így gondolom lesz One Piece is. Ha adná a TV, úgy még talán nézném is.
ronihun
Hát pedig már elég sokat haladt és fejlõdött, ráadásul sugárzik róla h amilyen elszánt ( meg hülye😄 ) biztos sikerül neki egyszer 😄 csak ugye nem mindegy h 250 ep múlva vagy 20 rész múlva, de ahogy a OPot ismerem inkább a 250hez lesz közelebb<#gonosz1>

...

LasDen
de szegény srácból soha nem lesz kalóz király így 😄

ronihun
Ezért jó a One Piece mert az majdnem 500 epizód után meg mégtöbb chapter után is csak egyre jobb <#wink>

...

Lelouch
Hogyne...<#wow3>
armageddon666
Pontosan.

"Úgy ahogy van nem, de mostanában eléggé az sajnos."

Lelouch már fáradt, ezért megcsúszott az ujja a billentyûzeten. Azt akarta írni: igen. Csak egy apróbb typo.

@

Máté94
Elsõ harci játék amivel játszanék 😄
ronihun
a gyerekeknek szól akik nem szeretnek olvasni, Olvass vagy meghalsz!<#eplus2>

...

Az egyik angol nyelvû fordításában, a Soul Eaternek az egyik szereplõ neve MINDIG hasonló módon van írva:
Black ☆ Star

ha már anime címek, hogy értelmeznétek a Read or Die-t? persze kapcsolódik a cím az animéhez mert könyv-olvasás, de azért a furcsa cím-anime párosításos listában elfér.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

RelakS
t0rr3nt plz :}

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
játékra fel 😄

Lelouch
Úgy ahogy van nem, de mostanában eléggé az sajnos.
LasDen
szóval szar ez a bleach úgy ahogy van 😄

Lelouch
Azért nem minden háttér fehér... 😄 De ennyire durva háttérelhanyagolást én se nagyon láttam eddig más mangában.
LasDen
mostmár értem...de ez töknagy baromságnak hangzik 😄

RelakS
igen, van egy halk szavú bepisilõs lány, aki énekes szeretne lenni, és az, meg Nyuu énekelte el a verset a mangában. Annak a címe Elfen Lied

armageddon666
Felnyitottam a szemed? 😄 Most már érted miért is Bleach? 😄

@

LasDen
O_O

armageddon666
Minden háttér fehér a mangában? Mármint nem úgy fehér hogy mert feketefehér a manga, hanem mert nincs is...

@

ronihun
Énsem értem, ráadásul szerintem romlik a színvonal is, a Dragon ball-ban legalább volt olyan hogy valaki meghalt, igaz hogy legtöbbször újraélesztették vagy valahogy visszajött,de ott folyamatosan öregedtek is a karakterek, bleachben pedig már nemtudom hanyadik résznél járnak és még mindig ugyanaz játszodik le, és én nem is tudom hogy hogy lehetne befejezni, mert ugye a shinigamiknak mindig lesz valami dolga, de ettõl függetlenül szeretem a bleachet, csak egy ideje már nem nézem.

...

Ruley
Az anime OP az bibliaidézetekbõl összetákolt eredeti dal és szöveg.

Zomil
jah hogy igy gondolod 😄

mangában szerepel, anime-ben opening latinul ez a vers, meg az anime-ben is szerepel valahol,ha jol emlékszek

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
Úgy hallottam hogy a mangában szerepel a vers, úgy mellékesen valakinek a kedvenc verse vagy valami.

Zomil
amugy meg wikin ez van:
In German elf also means "eleven", "wohl um die Elfe" => "just at eleven"

gondolom emiatt a névválasztás

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
az már nem az anime hibája, hanem a német szerzöé 😄

LasDen
amúgy nem értem hogy a Bleach miért ilyen hosszú...oké nem tudom, hogy van-e végsõ cél, de nekem úgy tûnik, hogy olyan Dragon Ball szerûen mindig felbukkan egy új ellenfél akit le kell gyõzni...vagy mégrosszabb, ha 1 ellen van örökéletükre...😄

Zomil
sztem van még ilyen böven 😄

efti
Ha mar itt tartunk az Elfen Lied-nek mi koze volt a vershez?

WWFSMD?

RelakS
és Bonta-kun is ezt hajtogatja

Fuuumooo fummo-fummo fumofffumoooo!

Ruley
Gondolom egy "Full Metal Jacket" utalás akart lenni, de a "Panic" része tényleg a semmibõl jött.

Ha már itt tartunk, Fumoffu, egy random hangeffekt az évad közepébõl.

efti
Befejeztem a Real Drive-ot egesz jo kis tortenet volt, ha valami nyugis pihentetore vagytok akkor ajanlom figyelmetelbe.

(Mas kerdes, hogy a mondanivalo alapja ugy baromsag ahogy van, de efolott vegul el lehet nezni)

WWFSMD?

LasDen
erre csak ezt tudom mondani: "Minden részben véres a kimono, de a következõ részre kimosom" 😄