FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hayate no Gotoku 1. évad: Huhh, végigdaráltam, bár több hónapig is eltartott, mert volt, hogy nem volt kedvem folytatni. (nem spoiler) Az első harmada egész jó, a második harmad a Butler Wars eseményeivel és lezárásával übersz*r, a harmadik harmad megint egész jó volt. Persze az 52 részt rengeteg változatos (értsd: jobb, rosszabb :) ) filler is tarkította, de azért összességében adtam neki egy 7/10-et.
Megnéztem már a 2. évadot felvezető OVA-t is, az szimplán csak egy "fan service" rész, sok-sok fürdőruhás szereplővel, meg valami jelentéktelen történettel. :)
Hamarosan belekezdek a 2. évadba is, amiről azt olvastam, hogy nem az 1. közvetlen folytatása, hanem a 1x19 után veszi fel a fonalat és az eredeti mangát kezdi követni, ami elég jól hangzik. Mindenképpen szeretném befejezni, mire idén jön a film. :)