FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Mind a Noir, mind pedig a Serial Experiments Lain megéri a befejezést!
Higyjetek nekem, láttam már pár animét, rosszat is. A Noir a végére bejön egy új szereplő Chloe, nem semmi csaj, a Lain pedig a végén egészen kifordul a valóságból, vagy ha szpojlerkedni akarnék: a való világból. Mindkettő igazi klasszikus.
Az Appleseed-ről mindenhol azt írják, hogy a felirat egy vicc (kínaiból angolra, brrr...), a történet gyenge, egyedül a grafika viszi el a hátán az egész animét, amibe egy kicsit bele is rokkan. Ezért asszem én egy kicsit még halasztom. Úgy is itt állnak még ezek: NGE, RahXephon, X, NieA_7, Vision of Escaflowne, Fullmetal Alchemist, Samurai Deeper Kyo, Mobile Suit Gundam SEED (többek között). Hirtelen nem is tudom melyiket vegyem előre, ha végre befejezem a Kenshin-t, a You're Under Arrest-et, és a Saishu-heiki Kanojo-t. De ha befutna egy normális minőségű Howl's Castle, azt biztosan előrevenném. :)