72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Azért én nemvoltam úgy elájulva a storytól... Bármelyik gundam tudja hozni a newtype típusú storykat... Van egy újabb evolúciós lépcsőn álló emberiség (ők a newtype-ok) és valamiért az emberiség egy része utálja őket és az elpusztításkra törekednek míg a newtype ok megalkotói éppen hogy őket akarják győztesen kikerülni látni a harcokból... Nekem már eléggé egysíkú ez a sztori.. Braieros pedig mint Szerelmes cíborg elég uncsi volt... pláne hogy hülyeségekkel volt megspékelve.. Grafika jó, harci részek nem rosszak de piedesztálra azért nem emelném:D
  • CSOCSO
    nekem nagyon bejott.. a zenek is nagyon tetszettek...
  • Sadun Tryst
    tegnap este én is megnéztem elsőre. jó kis film volt. :)
    bár 1 GITS2-féle animmal SOKKAL jobb lett volna. így sokkal komolyabb lehetett volna a film. így csak 1 jó kis akciófilm lett belőle.
    bár a történet szerintem elég jó volt (Masamune Shirow, kinek a GITS-et is köszönhetjük), sokkal jobban bemutathatták volna a különbséget a bidoridok és az emberek között.
    szvsz azért elég jó film volt. érdemes időt szánni rá.
  • CSOCSO
    nahja.. neha bejon hogy ennyire overbrightozott meg plasztikus... amugy ma meglestem felig ujra.. igy sokkal jobb:) szerintem aki megleste az nezze meg meg masnap ujra:) sokkal coolosabb igy
  • Sadun Tryst
    Na. Végre végignéztem az egész Rurouni Kenshin sorozatot.
    Így az utolsó pár rész amit nem láttam, most nagyon teljessé tették az egészet. Összesen 3 szálka maradt a szememben.
    1. Az 50valahányas rész animációja katasztrófa volt
    2. A 95. rész (utolsó) animációja szarabb volt, mint az 50valahányasé.
    3. Szép befejezése volt az utolsó résznek, de valahony konkrétabb is lehetett volna.

Bár itt jön az, h a 2. OVA mindnet elmesél. Ok-ok. Csak a sorozat és az OVA között 6 év van...

De ez engem mind nem érdekel már! Mert a Rurouni Kenshin marad a kedvenc szamurájos animém amíg élek! Durva hepi vagyok, h megnéztem, és h minden létező Kenshin media meg is van. (hamarosan a manga is)
  • Bucser
    Igazából azért tűnik cg-nek, mert motion capture alapján készült rajzolt animáció, meg nem akarták, hogy nagyon elüssön a környezettől. Általában akkor ilyen plasztikus a kézzel rajzolás...
  • CSOCSO
    aha... jo akkor ugy kene rajzolni hogy ne CGI nek tunjon:))))))))))) nem azert de minden CGI nek tunik... 100% ig!!:) el se hiszem amit mondasz!!:)) a tobbi infot koszke
  • CSOCSO
    cartoon shadeingnak hivjak.. legalabbis ezt irtak az IGN en... nahde mindegy... amugy nagyon hasonlo volt a cel shadednek. de ott az a lenyeg hogy mindent korulvesz a fekete csik meg ilyenek... grafikarol beszelgethetnenk. .nekem nagyon tetszett a maga nemeben. mondhatni gyonyoru.. de vegre jo lenne latni hogy mut tudnak manapsag kezzzzzel rajzolni... mondhatnam hogy egy anime legyen rajz de nemtom.. en magam se tom mi a jobb.. GITS 2 karakterei jobban tetszettek a rajzok miatt.. viszont hitomi es a fohosnonek gyonyoru szemei voltak:)
  • Lacc
    Thnx :)
  • Sadun Tryst
    directmanga.com
  • Lacc
    Honnan szeditek a mangát? Jól sejtem hogy torrentről? :) Us-éken sajna nincs.
  • Bucser
    megnéztem az endinget én is... Igen rukia-t kicsit magasabbnak ábrázolják és arányosabbanak mint a sorozat elején (ott nekem eléggé kislányosnak tűnt itt viszont kész döglesztő:D)
  • Sadun Tryst
    szerinterm nem változtattak. viszont az új befejezésnél SOKKAL kidolgozottabb mindenki, és normálisabban néznek ki.
    na a manga nekem azér tetszik 1 kicsit jobban, mint az anime, mert ott szinte mindig így néznek ki.
    pl. Rukia az első részben kimondottan furcsa arcberendezésű volt néha, a mostani manga részekben, és az új végben pedig egy igazi szépségnek rajzolták meg. remélem azért kb 1 szintre hozzk majd az opening/ending videokat + maga az epizódokat.
  • Gábor
    MY Hime 14 kinnt van!
  • Bucser
    Úgy vettem észre, hogy mosta 14. részben kicsit változtattak a grafikán.. vagy én vagyok hülye??
  • Bucser
    nem volt cell shade sehol:) braieros a mechák és az épületek kivételével minden kézzel volt rajzolva:) nem 100% CG volt...

Egybként szerintem a sztori nagyon gyengusz volt ennél erősebb történetre számítottam meg a végén mindenki túléli heppiend hát... kicsit popcornmovievá tette nekem...

A jelszó utolsó szava azért íródik be, mert Gaeia-ba tulajdonképpen az anyja gondolkodása van benne... és ő segít leállítani a "sétáló ágyúkat" Braieros meg azért kér bocsánatot, mert a 7 öreg ember őt is átverte. És így vették rá, hogy figyelje Deunant.
  • Lacc
    Ezek nekem se voltak világosak, a jelszó talán az anyja szelleme miatt irodott be, ha jól emlékszem őt is hivta ott akkor. Bocsánatot meg talán azért kér mert átverte korábban, de passz. Szerintem is jó kis film volt, de meg kell szokni ezt a cell-shaded stilust :)
  • CSOCSO
    Appleseed

AARGHH!!!!! nagyon tetszett!!!!
    bar a grafika gyonyoru volt! nagyon tetszett de azert elviseltem volna normalis anime rajzokat is:)
    zene cool!!
    sztori nekem nagyon bejott!!!
    szal 9/10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    nagyon tetszett!

egy ket dolgot viszont nem ertek!
    SPOILER!!!

1) Briareos ra valamiert megharakszik Deunan..
    brios gyerek bocsanatot kert.. de itt elvesztettem a fonalat.. mi baj volt briareossal?? mit csinalt o???
    2)a vegen beirodik az I beto a jelszobol..
    miert is?? Briareos mond vagy ket mondatot is.. a felirat csak ennyi volt: Fogadd el igy!

szal akkor mi is volt ez?

• Lacc
    Nos akkor tényleg várok még kicsit vele.
  • Sadun Tryst
    hetente jönnek az új részek. de valamikor lassabban. sajna még elég friss anime, aztán csak 1 subber csapat csinálja.
    ők meg hát elég lassúak. :(
  • Gábor
    Na, befejeztem a GTO-t! Fenomenális! Régen nevettem ennyit! Talán a Vandreaden utoljára! Tudtok hasonlót?
  • Lacc
    Hát ezek nagy része nem volt meg szóval rájuk nézek :)
    Egyébként látom hogy a 14-nél tart, de inkább megvárom amig tovább elmennek, aztán 100 körül kb. ha elkezdem elég ritkán nézni, akkor nem kell olyan sokat várni egy-egy új részre :D Vagy milyen gyorsan készülnek a részek, hetente, havonta?
  • Bucser
    14.résznél tart... a 200-ból...

memories-hoz volt szerencséd??
  • Gábor
    Chrno Crusade, GTO, chobits, fullmetal alchemist, gundam seed, last exile mind megvoltak? Így hirtelen ezek jutnak eszembe.
  • Lacc
    Viszont most nem igazán tudom mit nézzek, a nagy neveket többnyire már megnéztem, kivéve talán a Kenshint. Ez a Bleach ez egészen jónak néz ki, de inkább megvárom amig eljutnak több részig.
  • Lacc
    Én most néztem végig a Love Hinat, ami nagyon tetszett :) Nem hittem volna hogy végig fogom nézni, de elég fun sorozat, megszerettem néhány rész után.

A másik meg, hogy Pet Shop of H.-nak csak 4 része van? Tudtam hogy rövid, de ennyire?
  • Gábor
    Vmi a GTO-hoz hasonló kolosszális hülyeséget tudnátok ajánlani? Mindjárt végzek vele, kell az utápótlás! :)
  • Sadun Tryst
    pont most akartam kiírni! :D
    na mind1. akkor most meg is nézem... ;)

ja, meg érdemes itt körülnézni. gyorsabban jönnek a manga részek, mint a Manga-Rain-től.
  • Bucser
    Kint van Bleach 14:) csak tessék tessék:
  • Gábor
    Normálisan vagy egyáltalán nem két különböző dolog ;)
  • Cat #3898
    előre vettem a kenshin OVAt, mert az csak 4 részes, szal később mondok majd véleményt
  • Sadun Tryst
    akkor nem fogsz japán tévét fogni normálisan...
  • Gábor
    Akar a fene még egy műhódot, csak felötlött bennem a kérdés, hogy ha egyszer már a CCTV-t is tudom fogni (kínai), akkor japánt miért ne tudnék?
  • Sadun Tryst
    szvsz ha van valami erős parabolád, akkor lehet.
    pl. 1ik ismerősömnek 1 akkora van a kertjében, h a felét az foglalja el.
    valami 2000 csatornát tud fogni vele. és folyamatosan bővül a netes dekódolók miatt... ^_^
    nemtom, h van-e ezek között japán anime csatorna, de majd rákérdezek.
    (mellesleg ha ilyen antennát akarsz, akkor az több százezer forint lesz majd)
  • Gábor
    Na hogy tetszik a Chrno Crusade? A GTO-val párhuzamosan nézem újra.
    Ma este vetítik a gundam seed destiny újabb epizódját, ha szerencsém van, akkor két napon belül láthatom :)
    Apropó, nem tudjátok, hogy azokat a japán adókat, ahol anime-k mennek lehet-e itthon fogni vhogy?
  • Gábor
    Közgazdászok csinálják csak igazán ;) Tisztelettel jelentem szakosodott közgazdász leszek, ha végigszenvedtem ezt a négy évet ::)
  • Sadun Tryst
    most néztem, és legnagyobb sajnálatomra, a Mai Hime is el van maradva 1 résszel.
    RAW-ban már kint van a 15. rész is, mi meg még csak a 14. sub verzióra várunk.
    na mind1. ez leaglább nem 200 részes lesz, mint a Bleach + a Naruto (bár a Narutot annyi csapat fordítja, h a késés lehetősége szinte teljesen kizárható) :D
  • Bucser
    Matematikus vagy Programozó vagy???? Vagy esteleg Közgűzos?? bár ők tudtommal nem csinának Op kutot.:)
  • Bucser
    Akkor rosszul látod mert nem ez van a Mangában... A manga sokkal összetetteb...

Mellesleg PUK a kis elf aki csak a mangában szerepel abszolút nem ihagyható karakter:D Még mindig képes vagyok a Yoda-s beállásán röhögni:D
  • CSOCSO
    nah jelentem a k litet leszedve instalaltam az aac codececet es mar muxik is:))))) siraly!!!!

uber csak azt nemtom hogy a szinkron mifele szinkron... mert en azt is lerippeltem.. bar arra nem emlexem hogy feltettem de azt tudom hogy 1 napig szorakoztam az igazgatassal :)