kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #39477
    hűűűű a lazanya mindenit....Gundam trailblazer iszonygecijóvolt....:D először mikor elkezdtem nézni kicsit megijedtem mer a sub tele volt japán szövegekkel meg túlefektezett cuccok...de aztán rákellett jönnöm, hogy csak a filmhez, amit a moziban néztek csináltak ilyet...amúgy korrekt volt....de az jó paródiája volt a szar suboknak....:D Valahol olvastam, hogy nem tetszett valakinek, hogy most az idegenekkel harcoltak már és nem egymással. Szerintem faszán volt megcsinálva az egész és kellettek is már, mer unalmas lett volna, ha megin egymást gyötrik. Mondjuk az egyik fight eléggé ilyen survival típusú flash játékokra emlékeztetett. Csak jön-jön, amíg megnem döglesz :D Viszont ilyen hosszú masszív űrharcot (meg úgy bármilyet) még soha nem láttam, asszem....mondjuk néhol már kicsit kaotikus volt és nem láttam a robbanásokon és lézereken semmit....de élveztem....:D De furcsa volt, hogy ilyen hirtelen lett vége....mintha elfelejtették volna befejezni...de aztán a stáblista után kapunk egy kis lezárást....

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ezüst Setsuna....O_O