FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
King of Thorn (válasz): SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mangát én se olvastam, valószinüleg több válasz lenne ott. Majd talán beszerzem... :PAz indák közt Kasumi eredeti holteste feküdt - nem Shizuku - amolyan csipkerózsika módjára, a tövises indák is úgy takarták be, mint egy baldahinos ágy.
Tehát igen, Kasumi esett le, ő halt meg, Shizuku változott át, a testvére holtestét "örök nyugalomba helyezte", létrehozta Kasumi másolatát és egyből fel is ébresztette mintha a stázisból ébredne.
Az Alice AI nekem se teljesen világos, ahogy írtam is. Ahogy kivettem Shizukut és annak kreálmányait akarta védeni, beleértve Kasumit is, akit vissza akart juttatni Shizukuhoz, ezért hagyta életben a stáziskamrában azt a pár embert, akik így segítenek az "úton".
A kissrác álmai meg azért jelentek meg, mert ő is egy jó jelölt volt, mint mindenki más akit odavittek. Valószinüleg Alice mászott a fejébe és direkt hozta létre a szörnyeket a gyerek képzeletéből, hogy megtizedelje a feleslegessé vált jelöltöket, mert addigra már csak Shizuku számított.
A legvégén igen, ha minden igaz akkor csak a másolat Kasumi az immunis, vagyis a többi ember meghal, vagy esetleg némelyek úgy átváltoznak, mint Shizuku. És nem is igazán illik a végére a "ha hiszel a csodákban azok valóra válnak" hűde-optimista szöveg, elég furán veszi ki magát a történtek után... o_o