Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
én úgy értettem, hogy sehol nem írták hogy II. vh-s lenne...aszittem te tucc valamit...de ez a jövõ is új nekem...:D nekem egyáltalán nem tûnt a jövõnek...inkább egy 1920-40 között játszodó elég alternatív világnak :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
Mármint a stílusa, tudom hogy nem akkor játszódik, hanem a jövõben.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
II. vh-s???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
Ha már K-on!!-ál tartunk, ma meg elkezdtem a Sora No Woto-t.

Nagyon kellemes, mindjárt el is kezdem élvezni, amint magamhoz térek a röhögésbõl hogy az egész egy poszt-apokaliptikus pszeudo-II.vh-s K-on!! Hehe! Moe Warfare! Hehehe!

LasDen
a trigun filmet gondolom még senki nem látta??? de ez csak remake ugye??? :D és a rainbowt nézi valaki???

LasDen
a marveles animék mikor lesznek???

RelakS
azért Ritsu elég sokszor megrázná a pofonfát :)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
igazából az egészben nincs olyan karakter, akit nem tudnál kedvelni...:D

RelakS
Mio, Ui és Azu-nyan rulz ^^

LasDen
érdekes, hogy bejön ez a nagyon moes dolog meg Yui is kedvelt karakter, de a végére azér már pont elég belõle...:D

BEAST
Elég szépen lezárták a végét. Az utóbbi idõben nem nagyon volt még olyan anime ami után úgy álltam fel, hogy elégedett vagyok. :) Pontosabban mindig találtam valamit amibe beleköthettem. :P

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS
valahogy az elsõ évad jobb volt, talán mert nem nyújtották ennyire. Mondjuk Azu-nyan álmai kikészítettek :D

A Death Devil meg még mindig jól tolja :}

LasDen
nah megnéztem a keionfelkiáltójelfelkiáltójelt is...:D hozza az eddigit...:D

Zomil
Amugy nem sokat olvastam erröl az Occult Academy-röl, de elöször valahogy a Fringe jutott eszembe rola :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Én már leszedtem már csak meg kéne nézni, csak ez a 13 rész nagyon kevéskének tünik, és ugy tudom 2. évad nem lesz(v rosszul tudom) :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Na most felkeltetted az érdeklõdésem.
---
Nyan Koi befejezve, várom Season2-t. Van valami érdekes benne, ami miatt nagyon tetszik. A karakterek, a hangulat, a kapcsolatok, a grafika...

@

BEAST
Angel Beats - Az elején még teljesen másra számítottam, de meglepõen jó lett. Fõleg a vége felé kezdett el igazán tetszeni, még könnyeztem is szóval megy a Clannad After Story mellé 10/10-esnek. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
:DD

nah...hétvége helyett ma néztem meg a Sword of the Strangert....fasza kis kardozás volt...a végén az ultimate fight is fasza volt....az ilyen filmeket mé nem vetítik itthon??? :D
érdekes...Rarou tökre az Agitos Shunackra emlékeztet...:D

RelakS
コロシテ!火で殺して!!!

Márhogy a vuvuzelát :D

Malakai
Le, már egy hetes lemaradás, ejnye-bejnye, biztos a nyár. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Mi van Frostiival és K-On!!nal? :S még mindig le vannak ragadva a 12. résznél.

@

Máté94
Megnéztem az elsõ részét, hát elég érdekes volt. Remélhetõleg lesz ez még jobb is:D
Máté94
Tényleg. xd
Jó kis sorozat lesz ez:DD
Máté94
Occult Gakuin.
Seth
XD ez mibõl van?

PSN ID.: Beegabor

NEOreg3
az árnyéknak pénisze van

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Máté94
Mit kell látni?
Ruley
Én is elsõre észrevettem.

LasDen
ki látta??? :D elsõre is feltûnt, de akkor nem foglalkoztam vele...gondoltam biztos nem az volt :D

és egy win...:D

Zomil
Occult Academy-t én is tervezem, majd valamikor belenézek :)
Bár lehet megvárom még a 2. részt is, h mi a vélemény róla.

LasDen
jah..:D mondjuk igazából nekem is mindegy lenne, mert én se beszélek, így nem tudnám megmondani, hogy jó-e a sub vagy nem, de ha már lehet választani... :D

amúgy itthon melyik volt az elsõ fordító csapat??? :D

Seth
Nem tudtad? Itt mindenki beszél japánul.Felirat csak azért kell, hogy jókat röhögjünk a mûveletlen fordítókon. OSU

PSN ID.: Beegabor

LasDen
én is a gintama miatt bízom bennük...és szerintem jó volt a felirat...:D
ez az Occult Academy meg érdekes....az elején tök komoly volt...aztán hirtelen ilyen nagyon laza már-már humorosba csapott át és megin vissza komolyba...:D de jó lesz ez is...a grafika meg nagyon szép....
a sony reklám meg befigyelt az elején...:D

Bandi 18
Én Anidb-rõl szoktam infókat begyûjteni a csapatokról.

Ruley
Én egyáltalán nem értek a feliratokhoz, még amikor felváltva mást töltök le egy új sorozat egyes részeihez, amelyik éppen kézre esik, akkor se tudnám megmondani melyik a jobb.

Ti mibõl tudjátok? Gondolom nem abból hogy jobban tudtok japánul mint akik a feliratot készítik...

Kivéve persze amikor nyivánvaló hogy trollsub, azt még észre lehet venni.

armageddon666
horriblesubs = crunchyroll

azt mondják szar, de Gintamánál egész nézhetõ volt.

@

LasDen
az idõutazó ügynök meg az okkult papa lánya....

fuck yea...a horriblesubs is csinálja....õket legalább ismerem....már szedem is :D

Máté94
Amúgy Taiga az elsõ OP elején úgy néz ki mint Railgun-ba Kiyama Harumi<#idiota>
Máté94
Amúgy Occult Academy mirõl is szól? Valami idõutazós lesz nem?
LasDen
úgy voltam vele, hogy a HOTDon kívül nem kezdek bele új most indulóba....de valamiér az Occult Academyt még megakarom nézni...de még várok valami jó subra....egyedül Commie subot találtam de aszongyák szar...:D

Ruley
A Seitokai Yakuindomo-ban nekem pont ez a villám stílus tetszett, hogy csak úgy megy a normális beszélgetés, aztán egyszer csak valamelyik lány beszúr valami totál oda nem illõ megjegyzést, és mire kettõt pislanthatnál már megy is tovább a normális beszélgetés. Persze valószínû hogy 2-3 rész után unalmas lesz ez a formula ha nem újítanak rajta.

Az Occult Academy elsõ rész megnézése után én még mindíg nem egészen tudom elképzelni hogy mi is lesz pontosan a cselekmény. Ez jó, azt jelenti hogy jó sûrû cselekmény lesz.

Lelouch
Nem csak állóképekbõl, de elég nagy része az volt. A 2. Sengokus rész volt az, de az már kijött BD-n.
armageddon666
10. részig láttam CoalGirlszel, de azt írják, hogy csak akkor folytatják, ha Koharubii kiadta a nemtom hányadik részt... ill azóta volt valami update, és late augustra módosult. Szóval nem vagyok biztos benne. Pedig ebbõl meg kéne -.- mert itt nem pantsut adnak a blurayért, hanem tartalmat :DDD (egyik rész TVben állóképekbõl állt tudtommal?)

@

Lelouch
Nem várod meg a BD-t? 28-án jön ki.
Máté94
Seitokai Yakuindomo szerintem nagyon gyors. Kicsit lassíthattak volna vele, mert így nem jönnek át a poénok ilyen gyorsan.

HOTD: Hát tényleg adja a horror érzést, és tényleg akár félni is lehet tõle.

Bakemonogatari befejezve: Csak mos vettem észre, hogy Koyomi hangja az Angel Beats-bõl Otonashi hangja is.

Mitsudomoe: fenomenális, nagyon el lett találva

Még várom Occult Academy-t hátha az is nagyon jó lesz.

Nurarihyon no Mago: ez pedig ígéretesnek tûnik, hasonló elvileg Natsume-hez.
armageddon666
privibe, utolsó nemtom hány rész honnan meg milyen? (A teljes Bakeneko-Arc)

@

armageddon666
jah, abba van... de nézd meg, abszolút beleillik...

@

Lelouch
Na ja... Elég sûrûn vissza kellett nekem is tekergetni a bevillanó képek/feliratok miatt.<#vigyor>
LasDen
azt tudom...

bakemonogatarit nekem is bekéne már fejezni....azok a suhanó képek a részek elején....õrületbe kergetnek :D

az meg érdkes, hogy elméletileg feküdne az FMA:B nekem, de valahogy nem érdekel....lehet hogy majd egyszer adok neki egy esélyt :D

Bulykin
még a manga is tart

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi