FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nos king of thorn megnézve. Érdekes....igazábol tényleg nem tudok mit mondani erre, nem éppen arrol szol a történet amire a trailer alapján számitottam :D
De végülis tetszett. Bár van némi homályos folt. Szoval:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor ugye a meduza virus az ürböl jött, és kellö trauma hatására továbbfejlödik az emberben és képes az álmokat valosággá változtatni? Jól értettem?
Aztán az a rész zavaros, h miért kellett ez a 160ember...Azt értem, h mindegyik átélt valamilyen traumát, de minek kellettek is ök?
Közben ugye az eredeti alany akiben továbbfejlödött a virus meghal.
Aztán ugye a csaj ikertesoja meghal, ezért akkora trauma éri, h továbbfejlödik benne a virus. Aztán beviszik a központba és ott mindenki örül, h ö a tökéletes alany és ugye amit álmodik az valosággá változik.
De aztán jön az áramkimaradás ezért elszabadul és mindenkit megöl, majd létrehozza az ikertesoját. De akkor hogy jön ide pl. az h a kisfiu által álmodott szörnyek elevenednek meg? Vagy pl. másnak az álma miért nem elevenedik meg?
Utána ugye történnek a dolgok és eljutunk a központi szobába. Nah itt nem igazán értem mi történik. Ugye az ikerteso rájön, h ö meghalt és csak a tesoja hozta létre, eddig tiszta, de miért nem lehetett felkelteni öt, és miért kellett magát megölnie?
Az egész olyan hülyeségnek tünik :D
Meg aztán ugye, gondolom Kasumi immunis a virusra, mert a tesoja teremtette, de ettöl még a többi ember nem menekül meg nem? Mert most akkor végülis egy idö után mindenki meg fog halni a virusba nem? Persze kivéve Kasumi-t akkor meg sok értelme volt az egésznek :DDD
Nah mind1, majd talán aki jobban átlátja felvilágosit pár dologrol.
Mondjuk Alice-t sem érte, ö ugye a gép volt aki a központi szobába lévö fö alanyért volt a felelös? És végülis semmi köze nem volt a dolgokhoz ugye? Csupán a végén Marcot szorakoztatja.
Nah ez jo hosszu lett... :D
Amuröl biztosan tudok nyilatkozni, az hogy a zene nagyon jó benne :)