FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
BUÉK!
Ilyen nincs.
Talán emlékeztek még, mert már többször is elmséltem ahogy tavaly szilveszter éjszaka beraktam az akkoriban nézett animém következő epizódját, és pont az Azumanga Daioh volt az, és pont egy újévi rész, és pont éjfélkor értem ahhoz a részhez hogy "BUÉK". Akkor szerettem bele végleg abba az animébe, meg talán egy kicsit az Animékbe is, másodszor.
Gondoltam is rá hogy idén szertartásszerűen újra megnézem azt az epizódot, de aztán mégsem gép előtt töltöttem a szilvesztert, úgyhogy mégsem. Ma viszont itt unatkozok, épp nem volt semmi új néznivaló sem, szóval gondoltam újranézek valamit: Itt a Lucky Star, tavasszal néztem először, azóta biztos több poént megértenék. Gondoltam cselekménye úgysincs és arra még emlékszem hogy az első rész unalmas, úgyhogy a közepéből elég ha újranézek egy epizódot:
13. rész, eső szavak:
Sensei: Ok, everyone plase be seated. Happy New Year!
Azt hittem mindjárt kétszeresen is aktuálissá teszem a jelenet, tudniillik majd kiestem a székből.