kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Igazábol sztem tökéletes a hasonlat a hardcore->komolyabb történettel rendelkezö anime, casual->ecchi,perverz, mutogatos, de kitakaros és dvd-n cenzurázatlan gyenge történettel rendelkezö anime. Mint ahogy játék is egyre kevesebb van ami hardcore, ugy anime-böl is kevesebbet találsz nge szintü történettel. Sajnos, h ne veszitsenek nézöket és fenn tudják tartani magukat a kiadok "casual" anime-ket kell késziteniük, mert erre van igény.
    Én hiába várok cod1 szintü komolysággal ellátott cod-ot amikor az mw2 és bo szintü készitményre van igény és ezt veszik. Vagy hiába várok baldurs gate szintü dragon age-et, mikor arra van igény ami a lebutitott dragon age 2 lesz. Ugyanez van anime-knel is. Persze van esély, h a közönség megunja és ujabb mélyebb müvek után kivánkozik, de sztem kicsi rá az esély.