FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ha jol emlexem eloszor a VOX on lattam animet... igazi animet..marmint olyat ami cyberpunk volt.. mar nem emlexem mi volt az csak arra hogy egy urhajon voltak paran... es valami szamitogepet kellett kikapcsolni.. es halucinaltak valamiert az emberek.. pl az egyik csavo latta a szerelmet.. ezekutan a csaj kifordult magabol meg ilyenek:) szal jo veres volt meg minden:)
persze elotte lattam mar japan rajfilmeket.. amiket meg a tv ben nyomtak...
sztan nagy hatassal volt ram a king of the castle klip. ahol a GITS bol voltak reszek...
ezekutan raakadtam az akirara... meg a gits re..a japan eloszor nekem se jott be annyira. most inkabb japanul nezek egy animet mint angolul.. nah mindegy.. eddig csak felsuleseim voltak a mutogatassal kapcsolatban...
meg ha valakinek meg is mutatom aszondja oke oke. a sztori jo.. nahde mese. meg ez a karattyolas?....