72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
en is neztem anyammal GITS SAC ot. .a vegen megkerdezte hogy akkor most MIVAN?:) tok nem ertette:) -
ha jol emlexem eloszor a VOX on lattam animet... igazi animet..marmint olyat ami cyberpunk volt.. mar nem emlexem mi volt az csak arra hogy egy urhajon voltak paran... es valami szamitogepet kellett kikapcsolni.. es halucinaltak valamiert az emberek.. pl az egyik csavo latta a szerelmet.. ezekutan a csaj kifordult magabol meg ilyenek:) szal jo veres volt meg minden:)
persze elotte lattam mar japan rajfilmeket.. amiket meg a tv ben nyomtak...
sztan nagy hatassal volt ram a king of the castle klip. ahol a GITS bol voltak reszek...
ezekutan raakadtam az akirara... meg a gits re..a japan eloszor nekem se jott be annyira. most inkabb japanul nezek egy animet mint angolul.. nah mindegy.. eddig csak felsuleseim voltak a mutogatassal kapcsolatban...
meg ha valakinek meg is mutatom aszondja oke oke. a sztori jo.. nahde mese. meg ez a karattyolas?.... -
AAAAAAAAAA!!!!
egyik szemem sir... masik nevet..
ujabb anime. ez nagyon cooool.. mindig erre varok hogy jojjon egy ujabb "egesz estet" anime.. vegre itt van.. tok zsir volt az elso kep az odlalon..erre bejon a trailer es full CGI az egesz.. a karakterek is teljesen cell shadesek meg ilyenek:(((((((((((((
gyonyoru nem mondom.. nahde egy animeba azt elvesem hogy kezzel van ugy megrajzolva hogy az ember leszopja magat a latvanytol!!!
ok.. a gits 2 meg elment. .ott legalabb az emberek voltak kezzel rajzolva.. de it tmar minden cgi:(((((((((
mindegy.. lattam jatszani fogjak miamiban.. lehet hogy majd elmegyek es meglesem... -
Cat #3823 "japán szinkron"
-
Hát nekem az Alien9nél volt hogy hugom bejött, én fejhallgatón hallgattam, ő nem hallott semmit, de nézte egy darabig. Pár perc múlva szóltam hogy "nézed?" de mikor meghallotta a japán szinkront el is ment :PPPPPPP -
Anyámnak tetszik a Chobits...erre varjatok gombot.Bejött amikor néztem és megnézett 5 részt..aszongya kiváncsi a többi részre is.Csak lestem...:) -
szomorú... -
Hát pedig sok olyan ember van aki egyet sem látott közüllük:) -
Sajna errefelé nem találkoztam 1 anime fannal sem, de mutogattam, csábítottam másokat, de sennkinek nem tertszett. Szal én úgy vagyok ezzel, hogy aki mostanra sem ismerte fel az anime szépségét, az most sem fogja. Én még régen (8-10 éves korban) a tv-ből ismertem rá a műfajra, csodáltam, lettem rajongó. Namost akinek már akkor nem tetszett, annak most sem fog. Nekem ez a véleményem.
Persze mindig van kivétel, pl aki egy animet nem látott életében (mondjuk ezt nehezen hiszem el), vagy akinek csak egy rajzilmet jelent a sok közül... -
Ez igaz volt aki kifejezetten hozzám fordult, hogy anime-t keres de van olyan is akinek mutogatni akartam de nem ragadta meg... És van olyan akinek felajánlottam, hogy megírom a cuccot de nem tudja milyen és megnézi.-. szóval csocso ne általánosíts... -
Kb annyi amennyi szőkével:D -
Akkor egy kérdés (piszka): te hogy kezdtél el animézni? Nem valaki ajánlására? (Mondjuk én nem ;)))
Szerintem nem tök fölösleges, csak nagyjából ismerned kell azt, akinek mutogatni akarod, és ha olyan, akkor számíthatsz rá, hogy úgyis tetszeni fog neki. Persze vannak felsülések ... -
Kenshinezel? Újra?
Én most a 80. résznél tartok. Nem gondoltam volna, hogy képes leszek egy 95 részes animébe belekezdeni, sem hogy be is fogom fejezni. A GTO 43 része volt idáig a legtöbb, de az meg is érte. Sajnos a Kenshin a 62. rész után egy kicsit leült, a rajzolás minősége is visszaesett. Ennek ellenére még mindig elég szórakoztató ahhoz, hogy végig merjem nézni.
Szerintetek hány japán születik vörös hajjal? -
Cat #3813 http://www.appleseedthemovie.com/
erről tudtok vmit? azzal reklámozzák, hogy a GITS alkotoja készítette -
en rajottem hogy animet mutogatni masoknak tok felesleges....
aki akar az ugyis animezik... masok megcsak furan neznek ram hogy en meg mijaszart nezek.... -
így volt leírva az aoi anime oldalán. 
egyébként én is sejtettem, h ez 2 szó :D -
Gábor #3810 Legközelebb szótagold az Istenért! Míg elolvastam és felfogtam nem volt kis idő
-
Gábor #3809
-
www.animevilag.hu
ha itt nincs, akkor sehol -
douitashimashite (szívesen
)
-
Gábor #3806 Köszi. -
hey. Samurai Champloohoz van már magyar felirat? -
Más a felépítése. Hiányzik pár rész, vagy esetleg valakinek nagyon szerepe van, így 1-2 rész másként alakul. Valami jobb, valami rosszabb. Tehát kb ugyan azon a szinten van mind a 2.
Fullmetal Alchemist Manga Download - powered by DirectManga -
Cat #3803 én full metalban most vagyok 30ik résznél
a másként jobbat vagy rosszabbat jelent? vagy az egész világ, esetleg az élettörténet felépítése tér el? -
Gábor #3802 Esetleg link a mangákhoz? -
én még mindig Kenshinezek. :)
meg közben nézem és amit lehet olvasok folyamatosan. Bleach, Naruto, Mai Hime.
ja meg olvasom a Fullmetal Alcheist mangát. 40. chapternél vok az 51ből. Aki látta az animét, feltétlen olvassa el, mert nagyon sok dolog teljesen másképp van benne, mint az animében. Hagsúlyozom, nagyon sok dolog. -
Gábor #3800 Senki nem néz animet manapság? Elkezdtem a Chobits-et, és ez is nagyon tetszik! :) -
Gábor #3799 Nem fogom kibírni, amíg levetítik Japánban a Gundam SEED Destiny-t, olyan jó! 
-
Én inkább arra hogy lesz 12 Hime. Akane-chan ugye már nem az, namost vele, vagy nélküle számoljuk a 12-t? Majd kiderül, Natsuki úgyis rátalált... -
úgyúgy, csak eleinte nekem nem kapcsolódott de azóta már rájöttem miért. Szal mostmár maradok ennél! -
na. közben rájöttem, h nekem is bittornadom van! :D
így akkor Otttonak is kiderült a nagy rejtély, h nálam miért volt eddig ilyen jó az arány... ;) -
Nálam Bitcomet jött be jobban. -
bleach: még nem láttál semmit... :P
mai hime: én majd Akirára leszek kiváncsi, h mikor mondja meg, h lány. bár szvsz Mai öccse már tudja, csak nem mondja el neki.
erre a bittornadora én is kiváncsi vok. :) -
Gábor #3793 Belekezdtem a gundam seed destinybe, és azon találtam magam, hogy már tíz epizódot megnéztem! NAGYON ÁLLAT sorozat!! -
Na mostmár tuti maradok tornadonál, 105 kb/s-ig vitte fel a sebességet, bittorrentnél örültem ha a 70et ütötte. fél óra altt lent volt a bleach. Plussz, mivel háttérben fut még az Anarchyt sem lassította. Fasza 
Gábor: Sry ezt nem értem, nem nagyon értek hozzá, de mindent automatikusan (alapon) hagytam.
Mai HiME: Legutóbbi Mai HiME része, hihetelenül jó. Aki nyomon követte az eseményeket már várhatta ezt a fordulatot (Tate, Mai, Shiho, Reito) de mégis valahogy váratlanul jött ki...lényeg a lényeg, tetszett nagyon!
Bleach: Tegnap ezt is megnéztem, és lehet elkezdem egy kicsit előre olvasni a mangát, kíváncsi vagyok mi lesz Orihimevel most, hogy ő is "kibontakozott". Megjegyzem, nagyon tetszik az ő "képessége" -
Cat #3791 Egy japán szépség :> -
Gábor #3790 Befejeztem az El Hazard-The Wandererst. Bejött, tetszett. Aranyos szereplők, humoros helyzetek. Csak ne lenne ilyen szar minőségű. -
van hogy 3-4 dolgot töltök egyszerre és jönnek maxal.. de egyébként a Bleach egyedül jött 45K-val... -
Gábor #3788 Átlagosan hánnyal jönnek a filmek? -
512/128-as DSL-el vagyok és Upload limit 6kbyte/sec download limit pedig 50Kbyte