FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hát nemtom anime-knel, ha megtetszik egy kép/szereplö belöle, akkor általában elfog az érzés, h látnom kell :)
Mondjuk Eva-nál volt a legviccesebb eset és igazábol ennek köszönhetem, h kb. 1éve elkezdtem anime-ket nézegetni :D
Addot egy kép a nerfnow képregény oldalrol(armageddon biztos ismeri :D)
Megláttam, ez ilyen tf2-eva crossover, és annyira megtetszett a kép, h utánanéztem mi a franc lehet ez az anime amire irták kommentekben, h mekkora király crossover stb. Aztán wikin elolvastam és ugy voltam, h ezt látnom kell :D
Persze nem azonnal néztem meg, mert elötte gondoltam bevezetésnek megnézem az Elfen Lied-et az 13résszel pont jó lesz és amugy is sokat olvastam rola, h milyen jó. Ledaráltam egy éjszaka alatt, és mondom ilyen nincs, h ilyen jó stilust kimaradjon nekem :D 2nap mulva ráértem és 1,5nap alatt ledaráltam az Eva-t is :D
Azota is imádom, mondjuk EL-et is :D