Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudom de nagyon jó 😄 simca a kedvencem, csak kár hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
levágatja a haját

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Daell Drow
Hali, a CANAAN az jo anime? mert akkor ma este neki allok megnezni.
LasDen
ez a Clannad after story nagyon durva....az elsõ évad után nem ezt vártam volna...O_o

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Én most NANA-val szenvedek magyar szinkronnal.<#idiota>
Ez az anime valami hihetetlen..........😄
Air Gear-t én is tervezem de az miért shounen ai?<#kerdes>
[NST]Cifu

Hát akkor így jártam...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

armageddon666
Létezik... annyit tehetsz, hogy vársz... Sokat. Negimához nem is tudom hány év volt míg lett végre felirat 😄

@

[NST]Cifu
Üdv, egy kis segítséget kérnék, létezik, hogy a Moonlight Mile második évadjának senki sem csinált angol feliratot? A 3. rész után mindkét addig aktív csapat leállt az AnimeDB szerint, és máshol sem találok hozzájuk feliratot... :S

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

elolvastam az összeset kb 2 hónapja, de ha jól tudom az nem hetente jön :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lelouch
Folytathatod a mangájával.
Bulykin
ha vígjáték akkor a Special A mindenképpen, sokat mosolyogtam rajta😊
viszont a Detroit Metal City mindent ver poén terén😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
Az újat nézd, mert abban a régiek is benne vannak. És úgy csináld hogy 1 napba beleférjen 8 rész, mert ha húzod, halasztod beleõrülsz majd az Endless Eightbe...

@

Zomil
Érdekesnek tünik, bár a sportos vonala miatt kicsik félek tõle, h nem tetszene, de sztem adok neki egy esély-t.

"The Melancholy of Haruhi Suzumiya"
Errõl mit tudtok mondani? Érdmes megnézni? 😊
Leírás alapján érdekesnek/szórakoztatónak tûnik. Ha igen akkor a 2009-es verziót érdemes megnézni?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nézd meg az air geart. Nekem az is tetszik. Csak kéne még pár évad, mert a befejezése nem, elég jó, sok azelvaratlan szál. kb 25 rész.

NEOreg3
ne higgy a leírásoknak! higgy nekem, aki a leírásoknak hisz!<#idiota>

jóféle amúgy.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Zomil
Még nem láttam, de leírás/képek alapján érdekesnek tünik. 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Doddy a düdő
Tengen Toppa megvolt már?

LeventeV
a dokuro az ol... de abszolut jo ertelemben <#idiota>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
Most sajna nem otthon vagyok és nem tudok megnézni, de az anime-ben ugy volt, h
a barlangban ápolta Lulu és mikor egy vizcsepp leesett mondta álmában, h régen szolították a nevén. Ezek után felébredt és megkérte, h mondja kedvesen szivböl szoloan a nevét. Lulu kimondta, mozgott is a szája, de közben csak a vizcseppegés hallatszódott... majd C.C mondta, h hát ez nem sizvböl jött és amugy is csunyán mondta és pont ezért maradjanak a C.C-nél 😄

Igazábol én vmi vizcsepp, v vmi ilyesmire tippelek.

EnxTheOne: jó kérdés, most kicsit vmi vidámabbra vágyok, mert ugyan számomra a Code Geass vége vidám volt, de vannak dolgok amik azért eléggé sziven ütöttek. 😊
Sztem Lulu nem halt meg legalábbis szekeres jelenet miatt én igy gondolom, de ami Shirley-van és Euphy-val történt, hát mondjuk olyan -10 kedv mind a 2 esetnél 😄

Most sztem megnézem a Dukoru-chant(bocsi ha nem igy kell irni 😄 ), ha jól tudom 2x4 részes, azután még nem döntöttem el mit nézzek. Valami FMP szerüt szeretnék, legalábbis hangulatban, nem kell h mechás legyen. Ne is legyen tul drámai, de azért értelmes története is legyen.(számomra FMP pont ilyen volt) 😊
Ötleteket szivesen fogadok.

és most mit fogsz nézni? 😄

RelakS
Fizetés bankkártyával: 960 Ft / 12 hónap (azonnal jóváíródik)
Nálam SMS nem játszik 😉 (meg a mobilszolgáltató haszna miatt jóval drágább)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Aztán lehet hogy mégis...
Najó, megnézem mennyibe kerül a VIP és lehet hogy veszek -.-

@

armageddon666
ittvan
és ezt hogy mondod ki? 😄 mert ez szerintem nem cenzúra..

@

armageddon666
tééényleg...

@

Lelouch
Még ha el is felejtette, a barlangos jelenetben Lelouch elmondta neki, nem?
armageddon666
CC a neve...
najó, biztos volt valami más neve, de azt már el is felejtette talán.

@

LasDen
CC...ez a neve 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Nincs. Majd talán az új mangában kiderül.
Zomil
"C.C se semmi karakter 😄 Róla nem lehet tudni, h mi az igazi neve?"
erre nincs válasz? 😊
Amugy mikor elveszti az emlékezetét nagyon aranyos. 😄

berlinboy6329
Pl. 1. rész fürdõs jelenet.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Seth
nem hinném, hogy volt mit cenzúrázni azon a sorozaton 😊

PSN ID.: Beegabor

LeventeV
a Sayonara Zetsubou Sensei-bol keszult cenzurazott es nem cenzurazott verzio is?

armageddon666
Ha nem lesz nagyon gáz felrakom...

@

LeventeV
armageddon majd igerd meg, hogy felteszed a tablokepet, nagyon kivancsi vagyok ra... felakasztos es facepalmos ANIMES kepek...<#ravasz1><#idiota><#worship><#eljen>

Máté94
Ja tényleg film. Benéztem. Bocsí!
armageddon666
Film, úgyhogy nem foglalkozom vele egy 2-3 hónapig 😊 Camrip nem érdekel... majd ha lesz DVD... akkor pedig tuti lesz felirat 😊 ekkora címnek, ráadásul elvileg a legjobb story a Disappearance...

amúgy 2,5 órás a film asszem 😄

@

Máté94
Armageddon te biztosan tudod: Vajon készül felirat D. of Haruhi Suzumiya-hoz? Azt hittem gyorsan lecsapnak rá😄
armageddon666
mégsem, 1080p only... akkor CoalGirls...
ejj, tényleg kéne VIP 😄

@

armageddon666
THORA, oké, megválaszoltam magamnak.

@

armageddon666
Bakemonogatari 6 része lennvan koharubitól, de közben jönnek ki a BLuray részek, amik... hát, többek 😄 pl. van animáció benne 😄 szóval, ki csinál bluray ripet?

@

Máté94
K-ON! Season 2
Kissxsis
D. of Haruhi Suzumiya: az már megjelent nem?
Eve no Jikan Movie

Szép kis tavasz!^^
Máté94
Áhh miért nem csinálnak belõlük 100 részt!Úgy elnézném a hülyeségeiket!😄
berlinboy6329
Japanpelcek miért nem frissül már hónapok óta?:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

RelakS

armageddon666
Egyébként miért nem Danboorut használsz? Igényesebb szerintem, meg nagyobb, meg klasszikusabb 😄 meg cenzúrázottabb... nincs shota meg loli, és emiatt nem látom azt a képet ami egy paródiában van (IOSYS, Touhou), valami kimoi_girls... -.- De ettõl függetlenül danbooru above all...

@

berlinboy6329
Tavaszi felhozatal?

Tavasz

armageddon666
A rendõrségi fotó volt már, és nagyon jó, másik kép is jópofa, és jöhetnek még, de tablóra csak facepalm, és akasztáshoz jó lenne ha látszana az arc 😄

Zetsubou Shita nem rossz.

@

RelakS
?
Rákerestem, hogy "kyon", és azokat a képeket böngészem.

arra vigyázz, hogy a Suzumiya Haruhi-ra úgy kell keresni pl, hogy Suzumiya_Haruhi

berlinboy6329
Mé nem enged keresni az oldal?😞

berlinboy6329

RelakS
csak fészpalmos jó?

kép
-Figyelj már oda, mit csinálsz! Ez csak hó! Majdnem kiestél az ablakon!
-Igen, hó. De nyár van, Kyon!

Esetleg rendõrségi fotó? 😄