Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez az anime valami hihetetlen..........😄
Air Gear-t én is tervezem de az miért shounen ai?<#kerdes>#kerdes>
@
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
viszont a Detroit Metal City mindent ver poén terén😄😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
@
"The Melancholy of Haruhi Suzumiya"
Errõl mit tudtok mondani? Érdmes megnézni? 😊
Leírás alapján érdekesnek/szórakoztatónak tûnik. Ha igen akkor a 2009-es verziót érdemes megnézni?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
jóféle amúgy.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Igazábol én vmi vizcsepp, v vmi ilyesmire tippelek.
EnxTheOne: jó kérdés, most kicsit vmi vidámabbra vágyok, mert ugyan számomra a Code Geass vége vidám volt, de vannak dolgok amik azért eléggé sziven ütöttek. 😊
Most sztem megnézem a Dukoru-chant(bocsi ha nem igy kell irni 😄 ), ha jól tudom 2x4 részes, azután még nem döntöttem el mit nézzek. Valami FMP szerüt szeretnék, legalábbis hangulatban, nem kell h mechás legyen. Ne is legyen tul drámai, de azért értelmes története is legyen.(számomra FMP pont ilyen volt) 😊
Ötleteket szivesen fogadok.
Nálam SMS nem játszik 😉 (meg a mobilszolgáltató haszna miatt jóval drágább)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
és ezt hogy mondod ki? 😄 mert ez szerintem nem cenzúra..
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
erre nincs válasz? 😊
Amugy mikor elveszti az emlékezetét nagyon aranyos. 😄
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
amúgy 2,5 órás a film asszem 😄
@
@
Kissxsis
D. of Haruhi Suzumiya: az már megjelent nem?
Eve no Jikan Movie
Szép kis tavasz!^^
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
@
Zetsubou Shita nem rossz.
@
Rákerestem, hogy "kyon", és azokat a képeket böngészem.
arra vigyázz, hogy a Suzumiya Haruhi-ra úgy kell keresni pl, hogy Suzumiya_Haruhi
kép
-Figyelj már oda, mit csinálsz! Ez csak hó! Majdnem kiestél az ablakon!
-Igen, hó. De nyár van, Kyon!
Esetleg rendõrségi fotó? 😄