kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Prof William
    Én valahogy mégis érdekesebbnek találom az Amagaminál. Nem tudom miért de az pár rész után már egyáltalán nem kötött le míg a Yosuga no... igen.

Talán azért mert az Amagamiban nincs igazi konnfliktus. Nem igazán nagy jellemfejlődés ha pl Morishimának az az egyetlen jellemzője hogy szereti a cuki dolgokat. :) Ökörködnek 3 részig aztán rájönnek hogy szeretik egymást.

Itt legalább ( bár nem volt egy nagy rádöbbenés )de megismertük hogy mi bántja Migvát + a vége a templomnál amikor rá jön hogy milyen is igazából az apja sztem nagyon jó jelenet.
    Az elején egy jó nagy háremre számítottam -amit utálok- így kellemes meglepetés volt hogy végül is mégsem lett az.

Na és nem utolsósorban a főhős tökösebb mint az átlag animesácok 80%-a akik 4 részen át tervezik hogy fogják meg végre a szeretett lány kezét és még úgyis elcseszik. :)