Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
nekem MPCHPCvel mióta Win7t használok csak a baj van... EVRen kívül az összes bugos, ezzel viszont a feliratok nem úgy jelennek meg mint régen :\

@

Máté94
Mi a problem vele?CCCP-vel tökéletesen fut igaz kicsit lassú:)
RelakS
1: Haali-val valahogy mások a színek, meg nem megy neki az 1080 sor, ablakos módban legalábbis
2: MPCHC FTW! :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

csocso14
én media palyer classic home cinema-t használok, és nekem megy a felirat, nincs fent semmilyen coedec és mindent visz, max annyi hogy 2-t kattintok és a feliratot magam nyitom meg hozzá, beállításnál EVR egyedi beállítást szoktam használni

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Seth
állíts mindent directx9-re, VMR9-re, nem kell haali

PSN ID.: Beegabor

valaki használ windows media player classic-ot?
gondoltam kiprobálom, de a feliratot nem müködik.
Ha a "load subtitle"-re kattintok, ezt irja:
"To load subtitles you have change the video renderer and reopen the file.
-DirectShow: VMR7/VMR)(renderless) or Haali video renderer
-Realmedia: Special renderen for realmedia, or open it DirectShow
-QuickTime: DX= or DX9 renderer for QuickTime" .

Ezt irták nekem:
"Wiew/Options/Playback/Output
a directshowvideot- haali-ra, a realmedia video-t direct x7-re, vagy 9re, a Quicktime videot szontén 7-re vagy 9-re állítsd! és kész... :D de nem minden filmnél mûkszik sajna(tapasztalat)"

Ezt nem tudtam megcsinálni, mert "haali"-ra nem tudom állitani :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
durva, hogy télleg így van :D
az elsõ részben azt a csajt vagy csávót aki úgy néz ki mint valami pantomimes bohóc nem tudtam hova rakni :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A lényeg tényleg el lett magyarázva egy másik oldalon.

A Shrangli-La arról szól, hogy homoszexuálisok és látens buzik vágnak ketté bumeránggal tankokat a globális felmelegedés miatt, miközben közgazdász óvodások szenet lopatnak egy polygonkígyóval akik az égben laknak.

ÉS a poén az hogy 10 rész megnézése után se változik ez helyzet...
LasDen
én is próbálgatom nézni :D de még adok neki néhány esélyt....a 2. résznél tartok...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shrangli-La

Elképesztõen jó és hangulatos opening után kapunk egy eszméletlen sz*r sztorit, és hasonló minõségû karaktereket.

1/10 - az 1-et is csak az OP miatt kapta.
LasDen
lusta vótam :D

Bandi 18
Hát a videó és a zene egyáltalán nem passzol össze, plusz ha ilyent csinál az ember akkor olyan videókat keres amikbe nincs égetett felirat.

LasDen
elsõ videóm...:D

tessék kritizálni :D

Új fordítást raktam fel...

Egyedül vagy szíved hölgyével, a szülõk eltávolítva, tiétek az egész éjszaka de az a fránya jég csak nem akar megtörni… De egy tea mindig segít a gondon!

Link az aláírásomban.
armageddon666
nem a felbontás miatt kell a DVD (ami egyébként jó 720*480nak), hanem mert az uncensored :B

@

Bandi 18
Jövõ héten szombaton HolfényCon. Jön valaki? Csináltattam One Piece-es zászlót :). Remélem jó lesz ez a Con.

Malakai
Ayako-m33w és Chihiro készítgeti, de egyik se ért még a végére. Viszonylag alacsony felbontásban mindkettõ, az ayako-m33w félébõl van talán 1024x576-os a 9. részig, Chihiro meg 720x480-asban dobja ki. Na nem mintha olyan látvány anime lenne ez is, hogy nagyon kéne a HD. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Rosario+Vampire Capu2 DVDRip sub van már? ^^,

@

Máté94
Jó nekem a HDTV rip is:)
Malakai
Hozzáteszem, nemtudom mikor jön az utolsó epizódokból (9-12) br rip, keresni meg most lusta vagyok... :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Ja, én rawot nem is néztem, én angol fansub csapatokat néztem zsigerbõl.
Viszont uraws is tvrip, nem a br.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
Találtam Uraws-t és az is jó rá de köszönöm szépen!:)
Malakai
Szerintem várd meg a br ripet inkább, hdtv verzió van, de az úgyis csak upscale.
Egyébként akik nyomattak ilyen upscalet: Chihiro, CoalGuys, P-Bfs

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Máté94
K-ON! 11 és 12. részéhez hol találok 1280*720 videót mert csak 96*720 és 1920*1080-van ez pedig nem jó.:(
Zomil
oké, a reakciókból itélve ilyen nem létezik :DDD
v csak nagyon elvétve :)

bár az is igaz, ha olyan rózsaszín végük lenne, nem agyalnék rajtuk 1hetet legalább :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
komolyat szeretne nézni ;)

RelakS
Az <#idiota> Nemtudom, hogy honnan jött a grade XD

LeventeV
ugy ertettem ,hogy minden szep szines es talan a legnagyobb problema az, hogy megjelenik az orult hodolo akinek anno odaigertek a lany kezet vagy esetleg, hogy a fohos egy komplett idiota.

de a school days az nem ilyen. az nagyon megcsapott... meg igy fel ev utan is megvannak a nyomai.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Ja és AMV-ket ne nézz, mert eddig amiket láttam mindegyikben volt spoiler. Szóval csak a sorozat útán szabad AMVket nézni :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

fomuffo a legjobb :D:D

NEOreg3
az inkább The Second Raid:D

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

RelakS
Full Metal Panic! The Second Grade ;)

Bár jó, ha ismered hozzá az elsõ két évadot is

mindenki boldog

jah és most lehet megfogtok kövezni de hol lehet letölteni a yugioh gxt?:D...vmi torrent vagy vmi mert sehol sem találom

Lelouch
Minden jó?<#wow1>
összeségében nem szomorú

Zomil
jah, csak szeretem a komoly történeteket, mert 1-2 anime-nek eléggé megfogó tök jó története van, és akkor a vége meg ilyen szomorú :D
lehet velem van a baj, de vhogy a happy ending-et jobban szeretem :DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeventeV
nezz echi-t. abba minden jo.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
õõõ nemtudom, de olyan nem létezik, h vidám végü anime ami komoly is? :DDD
mert pl. most megnéztem az ismertetöd a Chrono Crusade-röl is, aztán akartam amv-t nézni róla, h mégis milyen, aztán kommentek között olvastam, h elég szomoru vége van :S
vagy az anime-kban olyan nem létezik, h happy end? :DDDD

NEOreg3
a vége nemkicsit lett összecsapva, de attól eltekintve nekem tetszett

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Zomil
Közben egy barátom ajánlására megnéztem a Fate/stay night-ot(2nap alatt végigdaráltam :D)
hát ez is nagyon megfogott, nagyon tetszett, kivéve a vége egy kis happy end-nek(vagy inkább ugy mondom, h jobbnak) jobban örültem volna, de igy is tetszett :)
ráadásul 23-án jön a játék másik fejezetét(unlimited blade works)feldolgozó 90perces film, bár nem tudom, ha az elsö fejezet is csak 24részbe fért bele(abbol is még pár dolog kimaradt) akkor 90percbe, hogy fog a 2. fejezet beleférni, de kiváncsian várom :)

jah és ezután death note fog jönni ahogy lentebb ajánlottátok

armageddon666
Pedig az tök jó szinkronnal! :D mondjuk az eredetit nem hallottam... de a magyar op mindent visz x)

@

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kis cseles. ;)

Hiába no,kénytelen lesszel elfogadni hogy bizony virul.... :D
Amúgy a józan ész is azt diktálja a CG-re igaz volt hogy semmi sem az aminek látszik...elég egy kis fantázia és nem nehéz belátni hogy a készítõk úgy folytatják ahogy akarják...

a destiny-t majd késöbb nézem. A karaktereket megkedveltem, és majd késöbb jó lesz vissza térni :D
Se isohunt, megaupload nem találtam az elsõ évadott égetett angol feliratal. Nekem véletlen szerüen késik a feliratt, és anélkül nem tudom beállitani. Majd késöbb folytatom xD
A terveim közt volt a shaman king, de ehez csak szinkront találtam, igy elment töle a kedvem. Késöbb xD
És a soul eater. EZ valami beteg xD De tetszik. :D

Seth
this is great

PSN ID.: Beegabor

nézd az eget!

Máté94
Mi az a pokkoncho?:D
armageddon666
Sunrisenál mindig mindenki feléled O.o

Seed Destinyt láttad?

Suzakut én sem szerettem :(

@