Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
2: MPCHC FTW! :]
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
gondoltam kiprobálom, de a feliratot nem müködik.
Ha a "load subtitle"-re kattintok, ezt irja:
"To load subtitles you have change the video renderer and reopen the file.
-DirectShow: VMR7/VMR)(renderless) or Haali video renderer
-Realmedia: Special renderen for realmedia, or open it DirectShow
-QuickTime: DX= or DX9 renderer for QuickTime" .
Ezt irták nekem:
"Wiew/Options/Playback/Output
a directshowvideot- haali-ra, a realmedia video-t direct x7-re, vagy 9re, a Quicktime videot szontén 7-re vagy 9-re állítsd! és kész... :D de nem minden filmnél mûkszik sajna(tapasztalat)"
Ezt nem tudtam megcsinálni, mert "haali"-ra nem tudom állitani :S
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
az elsõ részben azt a csajt vagy csávót aki úgy néz ki mint valami pantomimes bohóc nem tudtam hova rakni :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Shrangli-La arról szól, hogy homoszexuálisok és látens buzik vágnak ketté bumeránggal tankokat a globális felmelegedés miatt, miközben közgazdász óvodások szenet lopatnak egy polygonkígyóval akik az égben laknak.
ÉS a poén az hogy 10 rész megnézése után se változik ez helyzet...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Elképesztõen jó és hangulatos opening után kapunk egy eszméletlen sz*r sztorit, és hasonló minõségû karaktereket.
1/10 - az 1-et is csak az OP miatt kapta.
Egyedül vagy szíved hölgyével, a szülõk eltávolítva, tiétek az egész éjszaka de az a fránya jég csak nem akar megtörni… De egy tea mindig segít a gondon!
Link az aláírásomban.
@
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Viszont uraws is tvrip, nem a br.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
v csak nagyon elvétve :)
bár az is igaz, ha olyan rózsaszín végük lenne, nem agyalnék rajtuk 1hetet legalább :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
de a school days az nem ilyen. az nagyon megcsapott... meg igy fel ev utan is megvannak a nyomai.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Bár jó, ha ismered hozzá az elsõ két évadot is
lehet velem van a baj, de vhogy a happy ending-et jobban szeretem :DD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
mert pl. most megnéztem az ismertetöd a Chrono Crusade-röl is, aztán akartam amv-t nézni róla, h mégis milyen, aztán kommentek között olvastam, h elég szomoru vége van :S
vagy az anime-kban olyan nem létezik, h happy end? :DDDD
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
hát ez is nagyon megfogott, nagyon tetszett, kivéve a vége egy kis happy end-nek(vagy inkább ugy mondom, h jobbnak) jobban örültem volna, de igy is tetszett :)
ráadásul 23-án jön a játék másik fejezetét(unlimited blade works)feldolgozó 90perces film, bár nem tudom, ha az elsö fejezet is csak 24részbe fért bele(abbol is még pár dolog kimaradt) akkor 90percbe, hogy fog a 2. fejezet beleférni, de kiváncsian várom :)
jah és ezután death note fog jönni ahogy lentebb ajánlottátok
@
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Amúgy a józan ész is azt diktálja a CG-re igaz volt hogy semmi sem az aminek látszik...elég egy kis fantázia és nem nehéz belátni hogy a készítõk úgy folytatják ahogy akarják...
Se
A terveim közt volt a shaman king, de ehez csak szinkront találtam, igy elment töle a kedvem. Késöbb xD
És a soul eater. EZ valami beteg xD De tetszik. :D

Seed Destinyt láttad?
Suzakut én sem szerettem :(
@