kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • efti
    Erdekes ez a gyujtooldal vs kiadok oldalai. Nalam a MALon megvan hogy mit nezek es mit tervezek nezni es Toshon nezem, hogy megjelent e armi amit epp aktualisan nezek. Ha lejar egy szezon csak akkor kell egyeztesgessek a PTW listammal, mert azert azt kb tudom fejbol hogy miket nezek. A toshon meg latszik hogy kiktol mik jonnek ki, mindenfele spoilerek meg commentek nelkul, igy azt is latni, hogy hogy allnak vele azok a csapatok akikkel nem nezem az adott sorozatot. Ha valamelyik csapat gyanusan kesik a tobbihez kepest es persze pont az o verziojukat valasztom ki mindig nagy tehetseggel evad elejen, akkor szoktam csak elmenni az oldalukra (ha van) es megnzem van e hir rola. Ha kiderul hogy dobtak akkor MALon megnezem ki forditja meg es kb ennyi is az egesz.

Chihiroval amugy mi a baj? MAr persze azon kivul hogy mar nem is tudom hany hetes kesesben vannak a Sekirei Pure engagement befejezo reszevel? (Mondjuk tavolrol sem annyival mint amennyire Frostiek lemaradtak a winter sonataval es pont az allando keseseik miatt a K-on!!-t is Coalguyssal fejeztem be) Mondjuk pont ami a K-on!!-t illeti csak nekik volt 1080as verziojuk, bar gyanitom upscale verzio, alighanem nem blu rayrol dolgoztak..

(Sorry a kesei hozzabofogesert, 8-20 meloztam, most volt csak eselyem net ele kerulni)