Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Hát ja, ha már ennyit kell rá várni :S
Doddy a düdő
google

armageddon666
danbooru
gelbooru

@

armageddon666
egybõl jöhetne Bluray...

@

sdia96
thx 😊

Dya

Bulykin
animeaddicts, myanimelist

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

sdia96
nemtud valaki valami jó anime képkeresõ oldalt?:S

Dya

antalkrisz
Brotherhoodot csak jövõre adják szinkronosan az Animaxon, a sima meg van szinkronnal is. Látványra a Brotherhood persze sokkal szebb, realisztikusabb.

Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu

Lelouch
Érdemes belekezdeni. A két sorozat eleje kb. ugyanaz, de azután szépen eltér a cselekmény a manga alapján 😊
Hali

Megnéztem a Full metal alchemist sorozatot, és nemtudom, hogy érdemes e belekezdeni a Brotherhoodba. Mennyiben térnek el egymástól? Vagy melyik a jobb?

A Mangaattack kiadóval mi van? már olyan régen jelentettek meg bármit. Pedig a vörös kert-nak és a bárány panaszának már jó lenne egy új rész. Nem tudok róluk semmit? A mailre nem válaszolnak...
LasDen
nah....végeztem a Lainnel is 😄 értem én hogy ez kurva jó, csak nem értem....gyakran csak fogtam a fejem, hogy most mi a faszom van....de azé jó volt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Így karácson közeledtével örömmel jelentem be hogy új manga fordítás került fel az oldalamra! Jó olvasást!

Cím az aláírásomban.
LasDen
nem szoktam ennyire aggresszívan írni, de ez most ilyen lett 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Seth
kurva X 7
fasz X 4

remek lett XD

PSN ID.: Beegabor

LasDen
a fórumozásommal született rendellenesség...😄 és megmaradt a blogban is 😄 tudok normálisan írni, ha kell, de minek 😄

Hixer
nice, csak több a PONT az írásban, mint szóköz?........

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

LasDen

RelakS
Fegyvert ne!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
nagyon kész 😄 gyorsba meg is néztem 😄

jah jogos szerintem a jövõbe is lát Xd

RelakS
akkor várd ki a 7. részt XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

mindegyiknél csak egy hangsáv volt, de végre találtam egy japánt. Elsõ rész alapján, Sousuke örültebb mint valaha xD

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
hát a Lülûcs 😄

lõcs?

LasDen
nah...végeztem a geassal 😄 kurva okosnak hiszi magát ez a lõcs gyerek 😄 ajjaj 😄 amúgy fasza volt....az R2-ben jobban megvoltak csinálva a harcok....ha majd egyszer jön a folytatás, várom tárt karokkal...

Seth
Próbáltál hangsávot váltani? MKV-nál
Esetleg nézz fel a gõzösre, ott megvan az összes

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
r*hadt amerikai g*cik, miért szinkronizálnak? már a 7. verziot töltöm le a FMP Fumoffu-bol, és mindegyik angol szinkronos. <#gun><#violent><#boxer><#falbav><#boxer><#violent><#violent><#gun><#falbav><#falbav>

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

BEAST
Az opening tetszik, az anime pedig elmegy, ilyesmi johet meg sok. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Malakai
Nem kiemelkedõ, de jóféle, persze az elsõ szezonjával együtt, szorosan kapcsolódik.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bulykin
képek alapján nagyon bejön nekem is😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LeventeV
jofele?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

én is megnéztem a Lain-t. Az elsõ 4 része unalmas volt, útána viszont nagyon jó!

Seth
Kösz

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Frosty01
érdekesnek tünik, én is szeretném tudni

practitioner of the forbidden arts of death

Seth
Halp!

Ezek mibõl vannak ?

Bulykin
<#bohoc>vannak ilyen pillanataimXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

nah ez most keleltt. kicsit ideg voltam de a pihent agyú embereken mindik jókat tudok nevetni 😄

csocso14
mekkora állat 😊 XD

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

LasDen
de kedves 😄

Máté94
<#gonosz3>
Bulykin
tessék<#idiota>

Máté94
Véletlenül ezt találtam Seitokai elsõ részben.....
Fordítsátok le 😄
antalkrisz
Gun X Sword trailer alapján nem lehet rossz választás. Lehet hétvégén én is elõszedem<#buck>.

Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu

LasDen
Uraim (és hölgyeim? 😄)...gondban vagyok....kellene valami jó kis darkos, jobb esetben scifi anime...😄 most erre vágyom mindenek felett 😄

Hixer
hahahahaha... lol a két lábon járó hajó best XDD

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

az a szemüveges csaj nagyon idegesitett engem, illetve még Suzakut is utáltam ^^ Al Hail Lelouch