FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Az első felét nem értem, egyáltalán hol merül fel. :) Az én agyam lyukas, mint a szita, nem tudok több száz animét fejben tartani, ezért tartok mindent rendszerezetten az AniDB-n. Nem kell több száz értékelést átfutnom se és spoiler veszély sehol sincs, mert egy adott anime, vagy group főlapja (ami nem teljesen az, amit regisztráció nélkül lehet látni) mindent tartalmaz, amit látni akarok. Nem kell belemásznom semmilyen fórumba, topikba, kommentbox-ba, sehová. Minden ott van előttem, azonnal számszerű értékelésekkel együtt, rövid ismertetővel (ami általában az ANN-ről származik). Rögtön látom a release-eket is, hogy melyik group vette fel, milyen minőségben, felirattal, hogy mikor raktak ki új epizódot, stb. Minden egyéb rendszerezésre is tökéletesen alkalmas (felrakom mylist-re, kapcsolok rajta ezerféle notification-t, értékelem számszerűen ideiglenesen v. végleg, stb., de ezek egyike sem kötelező). Utána egy mozdulattal átléphetek a group oldalára és már helyben is vagyok.
Te valahogy... fordítva csinálod. :) Ha megismersz egyféle dolgot, akkor csak ahhoz vagy hajlandó ragaszkodni, más nem létezik. Általában ezzel semmi baj nincs, csak szűkíti a látókört (no offense). :)
/Téma részemről is lezárva.