kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Rosszul teszed, de te tudod. Nem értem, pl. mi szemét lehet az AniDB-n (ha kihagyod a fórumokat és a kommenteket, mert ott tényleg előfordul), hiszen teljesen naprakész, minden release-t rögtön feltüntetnek ott is és azonnal értesítést lehet kapni róluk (ha be van kapcsolva). A számszerű, konkrét értékelések és a hozzájuk fűzött megjegyzések meg segítenek kiválasztani azt a néhány group-ot, amivel utána megpróbálkozik az ember, hogy végül egynél maradjon az adott anime-vel végig, és utána azokat persze, hogy már lehet a saját oldalakon követni, nem kell mindig visszamászni az AniDB-re. Nekem is van egy jó pár group oldal bookmark-om, és azzal kezdem a napot, hogy FF-ben "open all in tabs", és átnézem, a követett cuccokból mi jött ki. De ettől még ha egy új anime feltűnik, mindig az AniDB-n kezdem a keresést és kivárok 1-2 részt, amikor már megjelennek az első értékelések is, és utána a kiválasztott group-ot követem tovább - amely group általában korábban már "bizonyított".
    A K-ON mindkét évadán speciel a Frostii messze magasan a legjobban jegyzett, minden téren. :) És ha még megnézed a hozzájuk tartozó group aloldalt, minden munkájuk szinte kivétel nélkül 8+ feletti értékeléseket kapott - nem véletlenül, hiszen két korábbi quality releaser csapatból álltak össze.

Én nem rábeszélni akarlak, csak furcsállom a hozzáállást. :)