kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Hmmmm.... :D oks :D Akkor megvan mit nézek majd :D

Tsukiumi <3
    Kusano az első ilyen true loli (aki tényleg fiatal és nem csak pettanko) aki nem idegesített halálra és bírtam :)
    Karasuba nagyon jó cuccot hord, meg rókaarc, meg majdnem fehér a haja is (Y) nagyon jó.
    A teljes Disclipnary Unitot bírtam egyébként. A karmos csaj kicsit Death Note Remre emlékeztetett :D
    Minato húga meg Shiina ^^

Musubi tehénke-chan viszont nem olyan szimpi :S mondjuk érdekes karakter, de valahogy egyszerű mint a bot. Yume meg idegesítő volt, egyáltalán nem ilyennek képzeltem a flashbackekből, meg hogy Enishi no Sekirei meg nambaa zero-hachi meg Disclipnary Unit leader -.-

Homura is érdekes karakter, csak
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem szimpi a nemváltása... nem tudom, hogy most végül csaj lesz-e vagy marad fiú, annyit tudok, hogy ő is "belép a bandába", bár ez lehet, hogy manga spoiler, vagy kiderül már második évadból?

Ja és persze #01 ^^