Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nah megnéztem a Lain elsõ részét 😄 ez jó féle...teccik...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
tudtam, hogy ismeros valahonnan a proxy

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
bambulni arra most ott van a School Rumble meg a Cromartie nekem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
köszi mindenkinek...a Lain az AA-n olvasott ismertetõvel keltette fel a figyelmem 😄 és amúgy is kedvelem az ilyen elvont cuccokat...

efti
Lain nekem egyik nagy kedvencem. Elso olyan darab volt ami annyira bejott, hogy meg is vettem. De az biztos hogy nem erdemes ugy leulni ele, hogy csak bambulni akarsz valamit.

Ha megnezted es bejott, akkor ajanlom figyelmedbe a Haibane Renmei-t is, kicsit talan konnyebben emesztheto, de hasonloan megrazo darab.

WWFSMD?

Malakai
Lain jófajta, pszichológiai scifi thriller, de ahogy Frosty is írta kell egy fajta befogadóképesség is hozzá.
Shangri-Laból keveset láttam, az alapján nem tûnt rossznak, de nem is szippantott be (félreraktam).
Samurai 7 elmegy, mondjuk nekem a végéig nem sikerült a szamuráj-robot kombós sztorit rendesen lenyomniuk a torkomon. 😊
Scrapped Princess egy megnézést simán megér fantasy (pár scifi settingel) rajongóknak, nem egy klasszikus azért.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Frosty01
a Lain elég durva, nehezen emészthetõ alkotás

practitioner of the forbidden arts of death

LasDen
kérdés....leszettem pár animét....és tudakolnám hogy az itt lakók szerint mifélék 😄

- Shangri-La
- Samurai 7
- Sci-fi Harry
- Scrapped Princess
- Serial Experiments Lain

köszi 😄

Frosty01
végig jó ;]

practitioner of the forbidden arts of death

LeventeV
elkezdtem az Ergo Proxy-t (elso reszt megneztem 😛), eddig bejovos.

LeventeV
TEK

en is kivancsi vagyok, hogy hogy folytatjak. egy honap mulva megtudom.

Lelouch
Hát kiváncsi vagyok hogy majd mit fogsz szólni a folytatáshoz...<#smile>

Amúgy ha lenne idõm, szívesen újranézném az elsõ szériát, nálam a kedvencek között van 😊
LeventeV
nekem bejott, 10 pontot adtam ra a MAL-on. altalaba nekem bejonnek a kulonleges kepessegekkel rendelkezo emberekrol szolo tortenetek, az hogy anime csak raadas (eddigi tapasztalataim szerint pedig garancia a sikerre), ezen a hetvegen meg amugyis sotetebb hangulatom volt, ugyhogy passzolt is hozza ez az anime.

ha befejezik a folytatast (ha jol tudom meg 3 resz van hatra az ehetin kivul) azt is megnezem.

Lelouch
Hogy tetszett a DtB? 😊
LeventeV
26. res az OVA.

LeventeV
a Darker than black elso evada hany reszes? mert talaltam olyan torrentet amelyikben 26 resz van.

RelakS
Akkó töröltem is

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
ez viszont már erõsen spoileres 😊

@

Plusz ha jól emlékszem, nem Viletta követi Shirley-t, hanem Jeremiah. De FIXME.

armageddon666
Lelouch of the Rebellion
Suzaku of the Counterattack
Nunally of the Nightmare ... izé... Nightmare of Nunally... 😞

Ezek max alternatív világok... Az anime a Zigazi ^^

@

Lelouch
Én nem olvastam, de még nincs vége, ami lényeges különbségrõl tudok, hogy a mangában elvileg nincsenek mechák. Többirõl majd ír olyan aki olvasta is 😊
Amúgy még van kettõ CG-manga, abból az egyik ért véget eddig, bár ott szinte teljesen más az egész.
Code Geass mangát valaki olvasta? Az hol ér véget az animéhez képest?
Az utóbbira válaszol valaki aki szakértõ a témában, szerintem ki lehet következtetni egy s mást.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

armageddon666
szerintem nem lehet jól folytatni...

Runstedt: nem 😊

@

csak azt hiszed amúgy él 😄

Lehet hogy Zero a végsõ harc elõtt a Geassal (vagy talán még az sem kell) megfektette a fél sulit és most egy tucat potenciális Zero növekszik tucatnyi hasban.

+ Ha akarják úgyis visszahozzák valahogy a srácot. Csak Suzaku ne szerepeljen többet könyörgök! Megcsinálhatnák hogy pl 100 évvel késõbb indul és akkor már senki sem szerelne az elõzõbõl ( Úgyis csak Zero a fontos ) és akkor még ûrcsata is lenne. 😊

Vagy csinálhatnak belõle egy sima Mai Otome szerû más világos cuccot de sztem az nagyon rossz lenne.
Máté94
Mi vagyunk a legszebbek!😄
RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Nem értem.<#idiota>
NEOreg3
áhh, veled nem lehet trollkodni<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

LeventeV
akkor ebben nem ertunk egyet.

NEOreg3
nem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

LeventeV
ezt remelem viccnek szantad.

NEOreg3
sajnos😞

LeventeV
de a Code Geass nem hentai... <#idiota>

NEOreg3
volt jó pár alkalom azért, amikor elpazarolta

teljesen jelentéktelen random széplányt bármikor találhatott volna, ha kivan a f*sza a világgal😊

armageddon666
Oké, nem csak én látom így a dolgot 😄

@

armageddon666
Ezt elõször nem tudtam mire véljem... aztán olvastam 😄
---
dehogy használta volna... minden ember potenciális segítõje... nem pazarolhatta volna el 😊 meg szerintem nem is nagyon kellett volna Geass hozzá 😄 nem úgy tûnt mint aki rászorul 😄 CC, Shirley, Kallen....

@

LeventeV
de egy emberen csak egyszer volt hasznalhato es ha "elpazarolta" volna... meg aztan minek? szinte mindenki bele volt esve aki szamitott.

NEOreg3
ha igazi férfiból lett volna, akkor a Geass-t ARRA is gyakran használta volna<#ravasz1>

LeventeV
a Kallenes reszt azert emlitettem mert talan ez jo peldaja annak hogy Lelouch is ferfibol van.

NEOreg3

LeventeV
szerintem meg de. C.C.-vel szinte biztos, es az elso evadba megkerte Kallen-t hogy tegye boldogga ahogy csak egy no tudja...

Lelouch
Hát te tudod... Én még nem írom le, ráér majd akkor ha tényleg csalódás lesz.<#idiota>
armageddon666
vagy csak nem mutatták mert PG-13 😄

@

NEOreg3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
viszont LeventeV kommentjére válaszoltam, amiben Zero lehetséges utódjára adott tippet

akárhogy is, az mindenképp kiderült a kommentembõl, hogy Lelocuh nem nagyon folytatott szexuális tevékenységet senkivel sem a sorozat alatt<#idiota>

armageddon666
gyermekérõl volt szó 😄
--
nem vagyok vészmadár... reálisan vizsgálom a helyzetet 😊 ezt NEM lehet jól folytatni... a csúcsról csak lefele vezet az út...

@

Lelouch
Ha a stúdió úgy akarja, simán ki tudnák hozni azt hogy valahogy él Lelouch... És inkább ez legyen minthogy a Suzaku-Zero vonalon menjen tovább 😄
A folytatással kapcsolatban amúgy eléggé vészmadár vagy 😄

Egészen máshogy is alakulhatnak az események 😉
LeventeV
ja... elment

(remelem leesik)<#idiota>

NEOreg3
Mivel Zero utódjáról volt szó, így feltételezni lehet, hogy az eredeti Zeroval történt valami

armageddon666
De ebben semmi információ nincs 😄 abszolút találgatás... Ráadásul teljesen alaptalan...

@