Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
végig jó ;]

practitioner of the forbidden arts of death

LeventeV
elkezdtem az Ergo Proxy-t (elso reszt megneztem :P), eddig bejovos.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
TEK

en is kivancsi vagyok, hogy hogy folytatjak. egy honap mulva megtudom.

Lelouch
Hát kiváncsi vagyok hogy majd mit fogsz szólni a folytatáshoz...<#smile>

Amúgy ha lenne idõm, szívesen újranézném az elsõ szériát, nálam a kedvencek között van :)
LeventeV
nekem bejott, 10 pontot adtam ra a MAL-on. altalaba nekem bejonnek a kulonleges kepessegekkel rendelkezo emberekrol szolo tortenetek, az hogy anime csak raadas (eddigi tapasztalataim szerint pedig garancia a sikerre), ezen a hetvegen meg amugyis sotetebb hangulatom volt, ugyhogy passzolt is hozza ez az anime.

ha befejezik a folytatast (ha jol tudom meg 3 resz van hatra az ehetin kivul) azt is megnezem.

Lelouch
Hogy tetszett a DtB? :)
LeventeV
26. res az OVA.

LeventeV
a Darker than black elso evada hany reszes? mert talaltam olyan torrentet amelyikben 26 resz van.

RelakS
Akkó töröltem is

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
ez viszont már erõsen spoileres :)

@

Plusz ha jól emlékszem, nem Viletta követi Shirley-t, hanem Jeremiah. De FIXME.

armageddon666
Lelouch of the Rebellion
Suzaku of the Counterattack
Nunally of the Nightmare ... izé... Nightmare of Nunally... :(

Ezek max alternatív világok... Az anime a Zigazi ^^

@

Lelouch
Én nem olvastam, de még nincs vége, ami lényeges különbségrõl tudok, hogy a mangában elvileg nincsenek mechák. Többirõl majd ír olyan aki olvasta is :)
Amúgy még van kettõ CG-manga, abból az egyik ért véget eddig, bár ott szinte teljesen más az egész.
Code Geass mangát valaki olvasta? Az hol ér véget az animéhez képest?
Az utóbbira válaszol valaki aki szakértõ a témában, szerintem ki lehet következtetni egy s mást.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

armageddon666
szerintem nem lehet jól folytatni...

Runstedt: nem :)

@

csak azt hiszed amúgy él :D

Lehet hogy Zero a végsõ harc elõtt a Geassal (vagy talán még az sem kell) megfektette a fél sulit és most egy tucat potenciális Zero növekszik tucatnyi hasban.

+ Ha akarják úgyis visszahozzák valahogy a srácot. Csak Suzaku ne szerepeljen többet könyörgök! Megcsinálhatnák hogy pl 100 évvel késõbb indul és akkor már senki sem szerelne az elõzõbõl ( Úgyis csak Zero a fontos ) és akkor még ûrcsata is lenne. :)

Vagy csinálhatnak belõle egy sima Mai Otome szerû más világos cuccot de sztem az nagyon rossz lenne.
Máté94
Mi vagyunk a legszebbek!:D
RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Nem értem.<#idiota>
NEOreg3
áhh, veled nem lehet trollkodni<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

LeventeV
akkor ebben nem ertunk egyet.

NEOreg3
nem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

LeventeV
ezt remelem viccnek szantad.

NEOreg3
sajnos:(

LeventeV
de a Code Geass nem hentai... <#idiota>

NEOreg3
volt jó pár alkalom azért, amikor elpazarolta

teljesen jelentéktelen random széplányt bármikor találhatott volna, ha kivan a f*sza a világgal:)

armageddon666
Oké, nem csak én látom így a dolgot :D

@

armageddon666
Ezt elõször nem tudtam mire véljem... aztán olvastam :D
---
dehogy használta volna... minden ember potenciális segítõje... nem pazarolhatta volna el :) meg szerintem nem is nagyon kellett volna Geass hozzá :D nem úgy tûnt mint aki rászorul :D CC, Shirley, Kallen....

@

LeventeV
de egy emberen csak egyszer volt hasznalhato es ha "elpazarolta" volna... meg aztan minek? szinte mindenki bele volt esve aki szamitott.

NEOreg3
ha igazi férfiból lett volna, akkor a Geass-t ARRA is gyakran használta volna<#ravasz1>

LeventeV
a Kallenes reszt azert emlitettem mert talan ez jo peldaja annak hogy Lelouch is ferfibol van.

NEOreg3

LeventeV
szerintem meg de. C.C.-vel szinte biztos, es az elso evadba megkerte Kallen-t hogy tegye boldogga ahogy csak egy no tudja...

Lelouch
Hát te tudod... Én még nem írom le, ráér majd akkor ha tényleg csalódás lesz.<#idiota>
armageddon666
vagy csak nem mutatták mert PG-13 :D

@

NEOreg3
viszont LeventeV kommentjére válaszoltam, amiben Zero lehetséges utódjára adott tippet

akárhogy is, az mindenképp kiderült a kommentembõl, hogy Lelocuh nem nagyon folytatott szexuális tevékenységet senkivel sem a sorozat alatt<#idiota>

armageddon666
gyermekérõl volt szó :D
--
nem vagyok vészmadár... reálisan vizsgálom a helyzetet :) ezt NEM lehet jól folytatni... a csúcsról csak lefele vezet az út...

@

Lelouch
Ha a stúdió úgy akarja, simán ki tudnák hozni azt hogy valahogy él Lelouch... És inkább ez legyen minthogy a Suzaku-Zero vonalon menjen tovább :D A folytatással kapcsolatban amúgy eléggé vészmadár vagy :D

Egészen máshogy is alakulhatnak az események ;)
LeventeV
ja... elment

(remelem leesik)<#idiota>

NEOreg3
Mivel Zero utódjáról volt szó, így feltételezni lehet, hogy az eredeti Zeroval történt valami

armageddon666
De ebben semmi információ nincs :D abszolút találgatás... Ráadásul teljesen alaptalan...

@

LeventeV
en mar kozelitek a torokvago szinthez. en utalom ha lelovik a poent. az (nalam) a felere csokkenti a tortenet elvezhetoseget, mert idegesit hogy tudom, hogy mi lesz benne. ha nem tudom akkor meg filozhatok, hogy vajon igy lesz vagy epp ugy, vaggy kozbejon valami varatlan, de ha tudom a veget akkor oda a "varazsa" a tortenetnek.

NEOreg3
engem nem nagyon izgatnak, ha megnézés elõtt álló animének lelövik akár a végét is, de láttam már olyat is, aki a legapróbb jelentéktelen információmorzsa elszórása után is elvágta volna a másik torkát, szóval inkább megy minden spoilerbe

LeventeV
mikor valaki elkezdi a spoiler makro hasznalatat akkor mar nagyon nehez abbahagyni <#idiota><#vigyor>

es tenyleg hogy szetesett a forum XD

armageddon666
Hát ahány Hentai manga van :D Akár még Nunnallytól is lehetne :DDDDD

egyébként az ilyen teljesen fiktív marhaságot minek rakjátok spoilerbe ? O.o

@

NEOreg3
Lelouch-nak kitõl lenne gyereke? Max C.C.-t tudnám számításba venni, de õt sem tartom valószínûnek

armageddon666
szét is esett a fórum tõle :D

@

armageddon666
"Reboot" szintúgy nem érdekel... inkább újranézem...
De nem mert mindkét évadban elsírnám magam :(
Shirley memóriatörlésénél
Euphemia(?) halálánál
Shirley halálánál
Lelouch halálánál

És így hogy tudom mikor mi van, már nem tudnám úgy nézni mint elsõre :(

@

LeventeV
OMG... spilert irtam spoiler helyett... URISTEN <#idiota><#vigyor>