Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha megnezted es bejott, akkor ajanlom figyelmedbe a Haibane Renmei-t is, kicsit talan konnyebben emesztheto, de hasonloan megrazo darab.
WWFSMD?
Shangri-Laból keveset láttam, az alapján nem tûnt rossznak, de nem is szippantott be (félreraktam).
Samurai 7 elmegy, mondjuk nekem a végéig nem sikerült a szamuráj-robot kombós sztorit rendesen lenyomniuk a torkomon. 😊
Scrapped Princess egy megnézést simán megér fantasy (pár scifi settingel) rajongóknak, nem egy klasszikus azért.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
- Shangri-La
- Samurai 7
- Sci-fi Harry
- Scrapped Princess
- Serial Experiments Lain
köszi 😄
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
en is kivancsi vagyok, hogy hogy folytatjak. egy honap mulva megtudom.
Amúgy ha lenne idõm, szívesen újranézném az elsõ szériát, nálam a kedvencek között van 😊
ha befejezik a folytatast (ha jol tudom meg 3 resz van hatra az ehetin kivul) azt is megnezem.
Suzaku of the Counterattack
Nunally of the Nightmare ... izé... Nightmare of Nunally... 😞
Ezek max alternatív világok... Az anime a Zigazi ^^
@
Amúgy még van kettõ CG-manga, abból az egyik ért véget eddig, bár ott szinte teljesen más az egész.
Az utóbbira válaszol valaki aki szakértõ a témában, szerintem ki lehet következtetni egy s mást.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
+ Ha akarják úgyis visszahozzák valahogy a srácot. Csak Suzaku ne szerepeljen többet könyörgök! Megcsinálhatnák hogy pl 100 évvel késõbb indul és akkor már senki sem szerelne az elõzõbõl ( Úgyis csak Zero a fontos ) és akkor még ûrcsata is lenne. 😊
Vagy csinálhatnak belõle egy sima Mai Otome szerû más világos cuccot de sztem az nagyon rossz lenne.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
teljesen jelentéktelen random széplányt bármikor találhatott volna, ha kivan a f*sza a világgal😊
---
dehogy használta volna... minden ember potenciális segítõje... nem pazarolhatta volna el 😊 meg szerintem nem is nagyon kellett volna Geass hozzá 😄 nem úgy tûnt mint aki rászorul 😄 CC, Shirley, Kallen....
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akárhogy is, az mindenképp kiderült a kommentembõl, hogy Lelocuh nem nagyon folytatott szexuális tevékenységet senkivel sem a sorozat alatt<#idiota>#idiota>
--
nem vagyok vészmadár... reálisan vizsgálom a helyzetet 😊 ezt NEM lehet jól folytatni... a csúcsról csak lefele vezet az út...
@
Egészen máshogy is alakulhatnak az események 😉