FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
én kis naív..:D gondoltam elkezdem a Sekirei pure engagementet, gondolván napi 1-2 résszel kijövök addig, míg az uccsó rész is kijön...erre tegnap hirtelenjébe megnéztem 10 részt (tehát már a 12.-nél vagyok)+a 0. részt....és most várhatok az utolsó részre :D de maga a sorozat nagyon jó...a történet szépen halad...az első részekből nem gondoltam, hogy ilyen jó történet kerekedik ki belőle...és mivel még messze a Sekirei Keikaku :D vége és a manga is még megy így még egy folytatás kinézhet majd valamikor....legalábbis én remélem...
egyedül az zavar, hogy főszereplőink a gondolkodásban nem túl erősek...még Matsu sem, akitől ez minimum lenne...:D annyira suták...gondolkodás nélkül belemennek mindenbe, pedig teljesen egyértelmű, hogy mit akarnak....de elnézem nekik...:D