kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    Sajnos a nagy forgalom miatt (napi 1tb) kenytelen vagyok lekorlatozni a szalak szamat (200kbyte/s)x2 rol (200kbyte/s)x1 re mert nem birja el a hardware.
    Havonta 20000 kulonbozo ipcimrol szedtek ez megterheli a gepet es elfogyasztja 100%-san a 100mbitet is. A legnagyobb problema az, hogy a savszelesseg duplazasa lehetne csak megoldas es jobb proci/tobb mem stb.

Sajnos erre nincs keretem mivel nemvagyok milliomos, szamomra ez 1 igenigendraga hobbi. Fizetosse tenni pedig sose fogom a servert, mert ellenkezik az elveimmel, ha nemfogom tudni tovabb fenntartani akkor inkabb abbahagyom az egeszet. A masik, hogy miota a tamogatasotokat kertem osszesen 1 kuldott tamogatast a tobb ezer emberbol. En megertem, hogy karacsony nem epp a legmefelelobb idoszak, de probaljatok belegondolni a helyzetembe. Ha nemfogok surgosen fejleszteni a hwen akkor a megnovekedett terheles hatasara nemtudom meddig fogja meg birni.
    Tamogatni meg mindig igy tudtok:
    támogass!
    Ha vmi kerdesetek lenne az emailcimemen elerhettek: [email protected]