72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#3528 Vagy amikor Ichigot meg kérdezi Ruhia, hogy érti-e erre Ichigo mindig csak annyit mond, hogy nem értek semmit mert a rajzaid még mindig kicsit értelmetlenek:D -
#3527 Jaja, Rukia rajzai igencsak el lettek találva :D -
Gábor #3526 SBAudigy2 ZS. Már néztem vele filmet, nem is egyet. Csak most reinstalláltam a wint, és felraktam Csocso kedvenc gordianját próbának. Kép van, hang nincs. Legutolsó driverek a kártyán alapból. Tehát a gordianban nincsen minden szükséges kodek, így a kérdésem az,hogy ha nem akarok visszatérni az ace-re, akkor melyik packot válasszam? -
#3525 a zene is nagyot üt, ami megy alatta! hát még a pofa amit Ichigo vág mikor csak értetlenül néz maga elé az útmutató után... :D -
#3524 Bleachben az útmutató rajzok valami eszméletlenek... Az valami iszonyatosa, ahogy le vannak rajzolva a Ghostok a reaperek meg a Hollow-k:D Szinte sírtam tőle a röhögéstől:) -
#3523 azé 100 megás me van benne mindenféle lejátszó, és minden szar benne van. még olyanok is amire esetleg a jó életben nincs szükséged... :) -
#3522 Alaplapi a hangkárya?
HA igen: Feltelepítetted az driver-ét?
Ha ez megvan, akkor nézd meg GSpot-tal, hogy milyen audio kódek kell a filmhez, és telepítsd, ami kell.
ACE és egyéb 50-100 MB-os kódekpakkokat inkább kerüld messzire. -
Gábor #3521 Ja, és video lant használok.
Amúgy ennyit csocso gordian-isten-codec-packjáról. :/ -
#3520 végülis megkapta... :D -
#3519 olvastam! -
Cat #3518 ?
"Szeretnék 1 hét bant!"
http://sg.hu/listazas.php3?id=993723969
-
#3517 sztem csak kíváncsi -
Cat #3516 nézd meg most szacsit, ez normális sztd? -
Cat #3515 ő kétszer kérte -
#3514 nem csak Tuvok, de KTC is banon van. pedig őt nem ilyennek tudom... :/
ez a ban cucc nagyon megfog bukni...
mert ahol meg kéne a láma, ott meg nincs (pl. az új NFS topik nyitónak simám járna 1) -
#3513 mit nem értessz ezen? -
#3512 használj ACE Mega Codecs Pack-ot. iz dö beszt.
vagy próbálgasd az előbb felsorolt nem túl 1értelmű lehetőségeket -
#3511 1: Nézd meg be van e dugva a hangszóró cucc
2: Nézd meg a hangkártyával nincs e valami bibi
3: A hangkártya driverét is ellenőrizd
4: A hangerőszabályzónál nézd meg a dolgokat, hátha le van tiltva valami
5: Nem hiszem, de lehet hogy kodekprobléma, telepíts fel párat, hátha úgy megy.
6: Használj másik lejátszót
-
Gábor #3510 Sziasztok! Újra telepítettem a wint, feltettem a gordiant, de hangom az nincs! Esetleg van vkinek ötlete? Kép az van. -
Cat #3509 igen, én is láttam hogy tuvok kérte hogy rakják ki, de én nem igazán értem a dolgot... trendi banra kerülni? -
#3508 meg már olyanok is pihenőn vannak, akik csak provokáljálk az egészet, mert nem tetszik nekik a dolog. St nem nagyon viseli a dologt... :) -
Cat #3507 nagyobb a füstje mint a lángja - még csak néhány eset volt, értelemszerű hogy nemértik és pattognak akik kapták -
#3506 1 kis off:
ehhez a lámás és kreténbanhoz mit szóltok?
véleményem szerint túl erősen veszik... -
#3505 akkor próbálkozz innen, itt van több fajta is -
#3504 Fasza, thnx. Csak ezzel valamiért nemtom letölteni. Errorral leáll... -
#3503 itt -
#3502 hm, most nézem nekem nem is ilyen bittorrentem van. Ez melyik? Honnan tom leszedni? -
#3501 kir. minnél hosszabb, annál jobb. :)
én automatic-on hagyom mindig a letöltést rate-et, oszt akkor mindent kihasznál maxon (ha vannak annyian on-line). -
#3500 Hivatallos honlapján is 24 rész van írva, meg ITT is, meg még láttam valahol máshol is.
Share rating szép, hol kell állítani? -
#3499 a link már meg is van. csak a naruto résznek le kell jönnie. percek kérdése. ;)
egyébként te hol olvastad, h 24 részes?
meg még Te mondtad, h nem érted, h hogyan szedek le 1 részt torrentel ilyen hamar. hát így... :) -
#3498 Nem. A Mai HiME 24 részes!
És ma jött ki a 10ik rész salz lehet tölteni! -
#3497 USTEAM-en nincs DBZ.
ha a helyes loginokat adod meg, akkor meg működnie kell az FTP-nek. -
#3496 Csak mert próbálkoztam megnézni a honlapjukat is,ott annyi van hogy ma este lesz szerverleállás,de csak 19h-tól 20h-ig.
Jó lenne tudni hogy mi van,mert találtam olyan infokat,hogy ott esetleg találok DB-DBZ részeket aránylag sokat. -
#3495 nem töltök ftp-ről így nem. sry... -
#3494 Lenne egy kérdésem.
Az AnimeHQ FTP elérése már nem müxik v. csak túl sokan vannak rajta egyszerre?
Mert mikor be akarok lépni a megadott user/pass-al akkor azt irja ki folyamatosan,hogy login incorrect.
Tud valaki valamit a dolgok állásáról? -
#3493 Most néztem utána, és úgy néz ki, h a Mai Hime 13 részes. Legalábbis az AnimeNFO ezt írta. -
#3492 Utolsó hozzászólás a témában:
A Bleachben eddig semmi ilyen nem volt. Mindenki hetero (főleg Kon :D).
Remélem ki is marad ez a szarság a Bleachből... -
#3491 Bocsánat animekkel kapcsolatban szólt a diskurzus?? (asszem 2 off hozzászólás volt) Volt itt már sokkal hosszabb off thread és senki nem szólt közbe... De mondjuk lehet akkor témát hozni:) -
#3490 Jogos.
No Off plz! -
#3489 Bocsánat, ez itt az ANIME topic?