FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nah végeztem a Rosario első évadával....nem lett volna rossz, de minden részben volt valami ami lehúzta az adott részt, így az egészet is....de persze a 2. évadra is benevezek :D Mizore-chan pedig a legjobb karakter volt...annyira aranyos volt az egész megjelenése...a viselkedése csak részben...kicsit creepy (basszus nem jut eszembe magyar szó rá) volt..:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor Tsukunet vezették láncra verve, hát azon csak röhögni tudtam....tisztára mint valami boszorkányégetés lett volna :D azaz ember vagyok felirat is....viszont azt hittem, hogy valami olyasmi lesz, hogy mégse ember és felébred benne a youkai vér és átalakul valami genyává :D
de nem értem...Moka-san mért nem változtatta vámpírrá?? :D
de szívességet tett Tsukunenak...visszaadta amit eddig kiszívott...:D
lényeg hogy azt reméltem, hogy olyan befejezés lesz, ahol Tsukune ment meg mindenkit és hoz egyensúlyt az erőbe :D
először csak 6-t akartam adni neki, de a befejezés volt olyan jó hogy megérdemlje a 7-t :D