kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor az én hibám - valahogy nem tudom mostanság jól megfogalmazni azt, amit szeretnék elmondani másoknak...
    Persze, minden aktuális, vagy egyszer befejezett sorozatnak lehet, tervezhetik a folytatását - így, ha vaskalaposan ragaszkodnék az elvhez, sosem néznék sorozatokat [vagy csak a hosszú évek óta nem folytatottakat].
    Folyamatában nem szeretek bekapcsolódni.
    Egy-egy egész évfolyamot [ha fix, hogy több évados, vagy fix, hogy már lezárult] szívesebben nézek, mint a hetente, kéthetente egy-egy epizóddal jelentkezőket, mert bár eleve az a koncepciója az ilyen adásoknak, hogy időről-időre odaültesse a potenciális reklámfogyasztót a TV elé, én (ilyen téren biztosan) türelmetlen vagyok: a megkezdett történeteket, élményt, a fejben átgondolt folytatási lehetőségeket, a megélt érzéseket mihamarabb szeretem egységesen, a teljes képet adó forrással élvezni.

Mint írtam, akadnak bőven kivételek - élőszereplősök eddig -, miket vagy hetente, vagy a részeket begyűjtve, egyszerre többet végiglesve élvezek.
    De ezzel is csak fokozom a hiányérzetet, amikor a végükhöz érek... :(