kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • via_mala
    Megnéztem az Oh! My Goddess OVA 2 részét az 5-ből. Az első rész nagyon aranyos volt, a 2. már kicsit ökörködésbe ment, pedig azt hittem szép romantikus lesz. Egy kicsit valóban a Video Girl Ai-ra hajaz, de a Tenchi Muyo-féle humor sem áll távol tőle. Kíváncsian várom, hogy mi sül ki összesen 5 részből. Belepillantottam az Ah! My Goddess Movie-ba is, és egészen más a rajzolási stílusa, majd meglátjuk, hogy ez előny lesz-e számára.
    A Rurouni Kenshin-ben a 26. résznél tartok, hasonlóan a GTO-hoz rendkívül addiktív, hajlandó voltam éjjel 2-ig nézni, pedig így csak 4,5 órát tudtam aludni.

Úgy látom nagy felbuzdulás van most Azumanga Daioh-ra, jópáran most nézik, pedig nem mai sorozat, ... fura.

Mellesleg ezekbe kezdtem már bele:

Oh! My Goddess (2/5)
    Rurouni Kenshin (26/95)
    Saishu-heiki Kanojo - She, The Ultimate Weapon (3/13)
    You're under arrest Series 1 (4+8/4+46)
    Vision of Escaflowne - Tenku no Escaflowne (1/26)
    Hitsuji no Uta - Sheep's Song(1/4)
    Yami no Matsuei - Descendants of Darkness (1/13)
    Ayashi no Ceres - Celestial Legend (1/24)
    Flame of Recca - Recca no Honoo (5/42)

Valaki szenvedett itt az OGM-mel, ezt kell feltelepíteni: OGG Directshow Filter
    Meg persze a VobSub-ot.
    De lehet használni az mPlayer-t, az lejátsza az OGM-et, MKV-t, mindenféle AVI-t, MPEG-et, feliratokat kezeli, hubás fájlokat is lejátsza, és nem kell hozzá semmilyen kódek sem. (Nem'tom eleget reklámoztam-e már :))))