72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Cat #3448 Ha nagyon perverz animet akartok látni, akkor Tenshi na Konamaiki. Ebben egy lánytestbe zárt bunkó fiuról van szó, akinek fiatalkorában egy varázsló teljesítette a kivánságát, miszerint ki akar tűnni az összes fiu közül. Hát kitünt, iskolába járhat kis szoknyácskában, ráadásul nagyon szép is, szóval mindenki bukik rá és angyalhoz hasonlítják :) -
#3447 Mangából csak Alita és Berserk jön.. lehet majd Bleach Mangaba kezdek bele amint találkok helyet letöltésre:D -
#3446 hű bazze mi volt itt :D
Naruto jelenleg 112. résznél tart (manga 240). USTEAM lassú az új sorozatokban. mondjuk nem is csoda ennyi sorozatra mind figyelni... :P
Fullmetalt láttam, és meg is van DVD-n. RulZ! ^_^
Wolf Rain is fent van a listán, de fejből nem tudom mind1iket, h mit kell megnézni még! majd jön minden szép sorjában... :)
Yume16: van 1 lista a #3408 kommentben, h mit láttam ill. olvastam eddig. ;)
mellesleg a DVD kicsit olcsóbb. tegnap pl. vettem 5 cd-t audionak, darabja 139 ft (Fuji). meg vettem múlt héten 8db dvd-t, darabja 110 ft (ARITA). minden szempontból jobb a DVD. csak az a gáz, h nem lehet rá audióban írni...
szinkronos animében pedig 1edül a Chihiro tetszett eddig.
remélem minden témához kielégítő választ adtam, és osztom Cat véleményét, a kommentek fele teljesen felesleges volt... -
Cat #3445 szerintem szánj rá pár orát hogy kicsit visszalapozol és beleolvasgatsz a témákba, mielőtt szétcseteled a topicot -
yume16 #3444 UUUUUU Video Girl Ai ruulz^^ Én most Yami no matsuei-t olvasok^^ Okult horror szerüség rengeteg tragikummal nagyon jo karakteekkel és szép rajzokkal^^ Csak ajánlani tom^^ -
#3443 Jah, Video Girl Ai, Battle Angel Alita de nem végig, csak az első pár részt... -
yume16 #3442 Jo ok^^ De mangát olvastaok már? -
#3441 Én is dvd-kre írom ki az animeket. 26 rész meg 1 dvd, hát 26x170mega. Azumangát is 1 dvdre írtam ki. De addig sem a Bleachet sem a Mai HiMEt nem írom ki addig míg meg nincs az összes rész. Mai HiMEnek 24 része van, Bleachnek nemtom. -
yume16 #3440 Mangkkal hogy állsz?
-
yume16 #3439 Nem tudom^^ Én cd-kre írok és elfér^^ -
Gábor #3438 Ha cdkre írnék nem lenne elég polcom! Eddig 34 dvdre írtam ki, ezek címkézve minden. És még van vagy 10, aminek még borítót és hasonlóakat kell csináljak. A legtöbb sorozat amúgy 1,5 dvdt tesz ki, így kb 18 sorozatom van kiírva. -
yume16 #3437 EVA nem vészes^^ 26 rész^^ Írd cd-re az animéket én is azt csinálom^^ -
#3436 Meglátjuk, most nemigen tölthetek le hosszabb sorozatokat, kell a hely a Bleachnek és a Mai HiMEnek, kicsi a winyóm :( -
yume16 #3435 Jah és tessék EVA-t nézni japán szinkronnal^^ -
yume16 #3434 Nem pont arra az animére vonatkoztatóan. Inu yashánál se fogják egy idö után számba venni a részeket. Ahogy a Sailoer moonál se és a Dragon ballnál sem. Ez lehet azért mert tul hosszu a sorozat^^ -
yume16 #3433 Valszinü megnézem szeretem a témát. Evangelion is hihetetln durva föleg az End of Evangelion és Rebirth^^ -
#3432 De, a részeket sorrendben adják le! EVA-t nem láttam sry -
yume16 #3431 Nem is beszélve arrol hogy nem sorrendben adják a részeket... Képzeljetek el egy EVA-t magyar szinkronnal...Pffff... -
#3430 Ebben igazad van. Itt is igencsak gyér a magyar szinkron. -
#3429 Narutot azért nem nézek, mert nem kezdtem el meg sokrészes túlságosan és nem ismertem és volt mást nézni meg nincs ennyi sorozatra időm (elég a Gundam meg a Bleach)
Bleach Pedig egy nagyon jól felépített kis elvont történet. Szellemvilágról és az érzékelhető vlágunkon túéli dolgokról.
Kis akció vígjáték megfejelve baromi sok pszichológiával -
yume16 #3428 Hát ha magyar szinkronos inkább leszedem... A magyar szinkron a Disney meg a Dreamworks munkáknál ok de az animéknek nem tudják kölcsönözni azt az átélést. Lerontják a poénokat és a tragikus jelenetek se ugyanazok. A Mononoki hime és a Metropolis az a két anime amiek jo a magyar szövege és a szinkronja is. -
#3427 http://a.scarywater.net/
Itt vannak a nagyob Release csoportoknak a torrentjei naprakészen... -
#3426 20:45től megy a minimax helyén lévő A+ Anime csatortnán (ez az idp nem egészen pontos, a pokemon és a megamen utána van. A csatorna 20:00kor indul) -
yume16 #3425 Kiddy Grade-röl senem hallottam^^Vagy nincs USTEAMEN vagy csak én nem vettem észre^^ -
#3424 Ja egyébként a Kiddy Grade elég gyengus, sokkal jobbra számítottam, meglátjuk mi leesz belőle... -
yume16 #3423 Na na vmit Bleach-röl^^ És arrol hogy mért nem nézel Narutot -
#3422 Vazze ebből az A+ból se lesz sok. Csak a Kiddy Grade ig mentek, Inuyashat meg a slayerst már nem adták le. De nagy meglepetésemre a Kiddy Gradenek, a magyar címe egyébként "Csajkommandó" a második részét adták le, ez azt jelentené hogy csak nálam baszakszik a cucc és tegnap leadták volna az 1.-t? Na mind1, holnap megnézem eljutunk e az Inuyashaig, ha nem, akkor el kell kezdeni letölteni... -
yume16 #3421 Na szal az az üzenet a linkkel nem neked ment hanem +rist-nek^^ -
yume16 #3420 WAAAHHHHH Nem jo a gépem hiába frissitem nem adja be a legutobbi üziket:((( -
yume16 #3419 Hoppá^^ Ez Bucsernek akart menni^^ HGallod Bleach-röl nem is hallottamO.o Felvilágositanál?^^ -
#3418 Örülj neki én meg egyáltalán nem nézem:D -
yume16 #3417 Nem tom honnan szeded de ha nem ismered az oldalt akkor:
http://www.narutofan.com/index.php innen minden leszedhető ami Narutoval kapcsolatos. Manga OST-k és a részek, bár azokat csak torrenttel lehet viszont általában normálisan jön. Japánban leadják szerdán kettőkor a részt és itt már csütörtök délelött meg lehet szerezni^^ -
yume16 #3416 Én már a 112-t is láttam felirattalO.o -
#3415 Gondolom amíg kijött normális subbal:D Most a 101-dik résznél tart... folyamatosan nézi a sorozatokat (én is Pl a Bleachet.) -
yume16 #3414 Narutot...meddig láttad? Vagy inkább most halgassak és csücsüljek csöndben?^^ -
#3413 Jahh meg kíváncsiságból leszedtem a Those who hunt elves-et .. hát nem tetszett.. nem tudom hogyan lett belőle 2 sorozat.... -
yume16 #3412 Ne ne Narutot meddig láttolad?O.O
-
yume16 #3411 Szerintem a Record of...-bol csak az OVA-t nézd meg a TV sorozat uncsi nagyon^^(na jo ez csak személyes vélemény...^^) Kihagytál agy nagyon jo animéét^^ Szerintem Wolf's rain-t se felejtsd el megnézni mert naggyon jo^^ Jah és Yami no matsuei meg aaaa... FULLMETAL ALCHEMIST RUUUULZ XD!!!!!!!!!! És a Hack-hez is nagy türelem kell majd mert kicsit húzták-vonták de egészében nagon jo^^ -
#3410 Én olyanokat nem nézek megamikről rosszakat hallottam... PL hentai-ből a Black Bible-t kezdtem el, de annyira unalmas és édektelen volt számomra a sok infantilis dugás, hogy 2. résznél abbahagytam és azóta sem nézek hentai-t:) Sorozatokat imádom és Inkább a nagyobb Franchise-okat követtem le.. (Hála az égnek elmondhatrom, hogy Macros Frachise-ból minden megvan ami létezik (még a robotech is)
Gundamot meg elkezdtem gyűjtani, de az több mint 50-60 G-re rúgna, ha mind egyszerre lenne lent:) Gundamból láttam Z-t X-t et Winget Seed-et XX-et és 83MS.t... de azt is szépen lassan mikor robotos hentelősre vágyok leszedek mindent.. Record of Lodoss War-ból megnéztem OVA-t TV-t LEgend of Crystaniat.. (szerintem ez utóbbi tré lett nagyon) Ad Police-ból megnéztem a Tv-t (OVA nincs belőle) Patlaborból mpoviekat Sorozatokat és OVA-t is. De lehet, hogy a Rouroni Kenshin lesz a köv áldozat miutrán vettem DVD-írót mert az túl sok nekem egyszerre leszedni:) persze nagy nevek közül majdne Minden Miyazaki filmet láttam Berserk sorozatot is Hellsinget is EVA ugye Akira Alita (GUNNM) etc... (sorolhatnám évekig) Kedvenc romantikus anime-m az Oh my Goddes eddig, de Video girl Ai-t nem láttam... Kíváncsi vagyok még a Great Teacher Onizukára és a Golddenboyt akarom megszerezni, mert láttam minden részt de jobb az ha megvan kiírva:D JA meg persze Esca TV és Movie is megvan... (TV IMO jobb) -
yume16 #3409 Jo ok... király...a figyelmetlenségem miatt ugy leoltottak hogy most kaparom magam össze a padlorol...