kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Én olyanokat nem nézek megamikről rosszakat hallottam... PL hentai-ből a Black Bible-t kezdtem el, de annyira unalmas és édektelen volt számomra a sok infantilis dugás, hogy 2. résznél abbahagytam és azóta sem nézek hentai-t:) Sorozatokat imádom és Inkább a nagyobb Franchise-okat követtem le.. (Hála az égnek elmondhatrom, hogy Macros Frachise-ból minden megvan ami létezik (még a robotech is)

Gundamot meg elkezdtem gyűjtani, de az több mint 50-60 G-re rúgna, ha mind egyszerre lenne lent:) Gundamból láttam Z-t X-t et Winget Seed-et XX-et és 83MS.t... de azt is szépen lassan mikor robotos hentelősre vágyok leszedek mindent.. Record of Lodoss War-ból megnéztem OVA-t TV-t LEgend of Crystaniat.. (szerintem ez utóbbi tré lett nagyon) Ad Police-ból megnéztem a Tv-t (OVA nincs belőle) Patlaborból mpoviekat Sorozatokat és OVA-t is. De lehet, hogy a Rouroni Kenshin lesz a köv áldozat miutrán vettem DVD-írót mert az túl sok nekem egyszerre leszedni:) persze nagy nevek közül majdne Minden Miyazaki filmet láttam Berserk sorozatot is Hellsinget is EVA ugye Akira Alita (GUNNM) etc... (sorolhatnám évekig) Kedvenc romantikus anime-m az Oh my Goddes eddig, de Video girl Ai-t nem láttam... Kíváncsi vagyok még a Great Teacher Onizukára és a Golddenboyt akarom megszerezni, mert láttam minden részt de jobb az ha megvan kiírva:D JA meg persze Esca TV és Movie is megvan... (TV IMO jobb)