72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    én megnézek mindent amihez fűzök 1 kis reményt. pl. ha az Excel Sagát, vagy az FLCL-t a bemutató alapján ítéltem volna meg, akkor 1 oltári nagy hibát követtem volna el.
    a Naruto is nagy hiba lett volna ha kimarad, akárcsak a Bleach, vagy a Mai Hime. aztán még sorolhatnék 1 csomó címet.
    igaz a listámon látszik, h még 1 csomó nagy mű hiányzik, pl.: GUNDAM, Macross, Record of Loddos War, Grave of the Fireflies, Tokyo Godfathers, Scrapped Princess, hack//SIGN (?), Slayers, Witch Hunter Robin. szépen lassan ezek is pótolva lesznek. főleg, h megnő ebben a hónapban a letöltés limitem 30 GB-ra 15-ről! ^_^

ja, meg itt megtalálhatjátok a GitS 2nd GiG direkt letöltési linkjeit. (torrent)
    nagy öröm, h karácsony környékére várható köv. 2 rész (17-18). én már várom! ^_^
  • Bucser
    én is hasonló mennyiségű animenel tartok, csak nálam a nagyfilmek vanan túlsúlyban
  • Sadun Tryst
    ne aggódj, vannak nálam sokkal durvább arcok! :)
    bár ha korlátlan letöltésem lenne, akkor nemtom mit csinálnék. valszeg már az egész USTEAM-et letöltöttem volna! :D
    na mind1. mondjuk ha egész életemben ez lesz a "káros" szenvedélyem, akkor még örülni is fogok. ;)
  • Ottto
    Jesszus mária ez aztán mennyiség. Jobb lesz szünetelnem mert én is ide sodródok!!!
    Mai HiME, Bleach, Slayers, Kiddy Grade (ha ellindul egyszer), Inuyasha ( -||- ) sorozatok amiket nézek most, + még amit filmeket, és rövidebb OVAkat ill. sorozatokat leszedek usteamról megy most, kicsit sok nem? Persze Tryst nyomába se érhetek, nemtom ezen sírjak vagy nevessek...
  • Sadun Tryst
    Gec. Tegnap frissítettem az anime táblázatom. Hogy mi van meg, illetve, h eddig miket láttam. Rá kellett jönnöm, h nagy függő vagyok...
    Igaz a listában olyanok is vannak, amiket 5 éve láttam még TV-ben, vagy még a Dragon Ball-os korszakból vannak, de láttam őket...
    Pl. anno láttam 1 csomó Candy-t, Sailor Moon-t, meg ilyeneket a Dragon Ball miatt. De ezekt azért nem írtam a listába mert nem láttam végig őket.
    Akit érdekel a lista itt van.
    Az anime fül alatt van, h mit láttam, a Manga alatt h miket olvastam, a DVD alatt pedig, h mi van meg...
    Tryst-anime Edit01

Komolyan mondom többet kéne foglalkoznom a külvilággal már... :D
  • Ottto
    Mi volt az A+-al????? Ma lettek volna az 1. részek, de elszált a kép hoszú időre, majd valami fasz cherryrádió jött be, és mostanáig semmi. A Pokemon, és a Megamenig elmentek, de mikor a jobb sorozatok jöttek volna (Slayers, Kiddy Grade, Inuyasha) elszált a kép, azt hittem felrobbanok. Ha holnap nem nyomják újra az első részeket........hát nemtom mi lesz
  • Gábor
    Most fejeztem be a Martian Successor Nadesicot, nagyon tetszett, ajánlom mindenki figyelmébe!
  • Ottto
    Hát én ezt nemértem
    3és fél órán át nyomta kb 25k/sel, nah mind1...
  • Bucser
    Zsír lett nagyon ez a rész.. tetszett:D Volt benne poén is és egy nagy titokra is fény derült:)

Rájöttem miért tetszik ennyire ez a story... Mert a főhősök hasonlítanak a Cowboy bebopban lévőkre.. úgy attitűdre...
  • Sadun Tryst
    75k-val szedtem :)
  • Bucser
    Öreg hiba, hogy eddig nem szerezted be.. egyik legjobb Michael Mann film a Heat óta...
  • Bucser
    Nekem is amíg elmentem faterral Tescoba leért a 9. rész:)
  • Ottto
    35perc? Azt meg hogy csinálod?????
  • Sadun Tryst
    mellesleg: #3270 ;)
  • Sadun Tryst
    nekem teljesene gyors a lunar. mindig onnan szedem a részeket, és maxal jön az összes. az új rész is 35 perc alatt lent volt :)

amúgy a Lunar a legjobb, mert még viszonylag ők a leggyorsabbak. szedán jön ki az új Bleach rész, míg a subbolt csak pénteken. narutónál szedra este az új rész, csütörtök reggel meg már a subbolt...

és a mangában is death god-nak hívják ha jól emléxem a Shinigamikat.
  • Ottto
    Ahoz le is kell azt tölteni...
  • Bucser
    na bumm 3 óra:) 150 mega:) Nem sopk az... Modemes időkhöz képest az is sok:) Addig nézd meg mondjuk Collateralt:)
  • Ottto
    Én arra is hamar ráunok. Tankönyvön meg eelalszok salz. Ha nincs valami amind dolgozhatok, basz az unalom.
    Apropó 12kval kicsit jóval tovább tart mint 2 óra
  • Bucser
    jahh meg ha nem egyben töltöd az összeset akkor sem gáz az a 12 K 2 óra alatt lent van :)Addig meg tanulok vagy megnézek valami filmet vagy éppen játszom valamit:)
  • Ottto
    Nekem még 13al, de majd begyorsul, 25ig szokott felmenni, és ez rohattalassú, révén Mai HiME-t 50-80al szoktam szedni

A többi fordítandó résszel nincs komolyabb gondom, csak ez volt z eelején nagyon zavaró, de már kezdek átszokni Lunar fordításra, úgy látszik a hátralévő részek már abban jönnek ki
  • Bucser
    JA és momentán 12 K-val jön
  • Bucser
    Az lehet, de ha tudod a fordításokat akkor nincs nagy gáz vele.. Az igazi gáz az amikor a neveket teljesen máshogy adják vissza meg néha a történések sem jók...
  • Bucser
    JA és az Anbu készíti High Qualityben. Bár ők kevese vannak de igényes munkát csinálnak ezért érthető hogy még csak a 2. résznél tartanak... (IMO ők csinálták a legjobb Macross Zero rippeket is)
  • Ottto
    Áh, ez is Lunar :( Azért nem szeretem mert qrvalassú szervere van.
    Ráadásul nekem az első 4 rész animekeepes, ahol soul reapernek, míg a lunarban death godnak vagy vagy soul slayernek nevezi a szereplőket a fordítás. Kicasit zavaró. Szvsz Soul Reaper jobb
  • Bucser
    Ja egyébként azoknak akiknek tetszett a Gindam Seed a destiny (2. sorozat) már eléggé előrehaladott állapotban van.

Szinténn szedhető az Scarywater -en lévő releaser csoportok törrentjei közül az első 7-8 rész már.
  • Bucser
    Kint van a Bleach 9. része...

Innen szedhető is a torrent.
  • Sadun Tryst
    a vége kimondottan megható volt. a romatikus / vígjátékokban nekem a Love Hina mellett áll az 1. helyen :)
  • Ottto
    Jaja eleje az mókás volt :) bár a vége már nem volt ennyire vidám.
  • Sadun Tryst
    Anno nekem is nagyon tetszett a manga. Az összeset elolvastam, sőt egy fél éve kb. az animét is megnéztem. Az is nagyon jó volt. Főleg az első részen lehetett sokat nevetni, mikor megjött Ai. :)
  • Ottto
    Tegnap este megnéztem a Video Girl Ai-t. Még anno olvastam a mangát, a kiadott változatot, az első néhány részt vettem meg. Szvsz az jobban átlátható, de az tény hogy az animenek jobb hangulata van.
    Egyébként egy igen szép történet
  • Sadun Tryst
    az új Shinigami tényleg jó fej. kár, h a mangában nem volt benne.
    szal már én is nagyon kívánci vagyok, h mi lesz a szerepe! ;)
  • Bucser
    NEm tudom nekem a Bleach zenéje annyira nem tetszik.. nekem olyan furcsa és túl hirtelen a váltás benne..... Viszont az új Soul reaper aki most jelent meg az jó fejnek tűnik:) (8. részben)
  • Sadun Tryst
    azt hittem már a zene letöltő oldal nem jön be. na mind1. kazaa-n majd körülnézek...
  • Ottto
    Ezt mondtam énis :P
    No mind1, azért kössz, a linkeket megnézem
  • Sadun Tryst
    asszem nem lesz jó. mert nem jó a link a zenékre. sem az opening, sem az ending... :(
    de mondok 1-2 más linket, ahol lehet fent van.
    Bleach 7
    Bleach Insider
  • Ottto
    thnx. privi ment
  • Sadun Tryst
    még nincs, de a kedvedért letöltöm. küld a címet. :)
  • Ottto
    Jaja, és onnan nem megy. Adok ftp servert feltöltöd? Feltételezem neked megvan...
  • Sadun Tryst
    Bleach Portal
    Tessék regisztrálni, majd a jobb oldalon a menük között lehet 1 olyan menüt találni, h: Multimedia Database (erre nem lehet klikkelni), amin belül található a Music Downloads (erre kell klikkelni).
  • Ottto
    Az oldal bejön, de mikor le akarom tölteni a zenét, akkor ezt írja ki, nemtom miért :(