72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    20:45től megy a minimax helyén lévő A+ Anime csatortnán (ez az idp nem egészen pontos, a pokemon és a megamen utána van. A csatorna 20:00kor indul)
  • yume16
    Kiddy Grade-röl senem hallottam^^Vagy nincs USTEAMEN vagy csak én nem vettem észre^^
  • Ottto
    Ja egyébként a Kiddy Grade elég gyengus, sokkal jobbra számítottam, meglátjuk mi leesz belőle...
  • yume16
    Na na vmit Bleach-röl^^ És arrol hogy mért nem nézel Narutot
  • Ottto
    Vazze ebből az A+ból se lesz sok. Csak a Kiddy Grade ig mentek, Inuyashat meg a slayerst már nem adták le. De nagy meglepetésemre a Kiddy Gradenek, a magyar címe egyébként "Csajkommandó" a második részét adták le, ez azt jelentené hogy csak nálam baszakszik a cucc és tegnap leadták volna az 1.-t? Na mind1, holnap megnézem eljutunk e az Inuyashaig, ha nem, akkor el kell kezdeni letölteni...
  • yume16
    Na szal az az üzenet a linkkel nem neked ment hanem +rist-nek^^
  • yume16
    WAAAHHHHH Nem jo a gépem hiába frissitem nem adja be a legutobbi üziket:(((
  • yume16
    Hoppá^^ Ez Bucsernek akart menni^^ HGallod Bleach-röl nem is hallottamO.o Felvilágositanál?^^
  • Bucser
    Örülj neki én meg egyáltalán nem nézem:D
  • yume16
    Nem tom honnan szeded de ha nem ismered az oldalt akkor:
    http://www.narutofan.com/index.php innen minden leszedhető ami Narutoval kapcsolatos. Manga OST-k és a részek, bár azokat csak torrenttel lehet viszont általában normálisan jön. Japánban leadják szerdán kettőkor a részt és itt már csütörtök délelött meg lehet szerezni^^
  • yume16
    Én már a 112-t is láttam felirattalO.o
  • Bucser
    Gondolom amíg kijött normális subbal:D Most a 101-dik résznél tart... folyamatosan nézi a sorozatokat (én is Pl a Bleachet.)
  • yume16
    Narutot...meddig láttad? Vagy inkább most halgassak és csücsüljek csöndben?^^
  • Bucser
    Jahh meg kíváncsiságból leszedtem a Those who hunt elves-et .. hát nem tetszett.. nem tudom hogyan lett belőle 2 sorozat....
  • yume16
    Ne ne Narutot meddig láttolad?O.O
  • yume16
    Szerintem a Record of...-bol csak az OVA-t nézd meg a TV sorozat uncsi nagyon^^(na jo ez csak személyes vélemény...^^) Kihagytál agy nagyon jo animéét^^ Szerintem Wolf's rain-t se felejtsd el megnézni mert naggyon jo^^ Jah és Yami no matsuei meg aaaa... FULLMETAL ALCHEMIST RUUUULZ XD!!!!!!!!!! És a Hack-hez is nagy türelem kell majd mert kicsit húzták-vonták de egészében nagon jo^^
  • Bucser
    Én olyanokat nem nézek megamikről rosszakat hallottam... PL hentai-ből a Black Bible-t kezdtem el, de annyira unalmas és édektelen volt számomra a sok infantilis dugás, hogy 2. résznél abbahagytam és azóta sem nézek hentai-t:) Sorozatokat imádom és Inkább a nagyobb Franchise-okat követtem le.. (Hála az égnek elmondhatrom, hogy Macros Frachise-ból minden megvan ami létezik (még a robotech is)

Gundamot meg elkezdtem gyűjtani, de az több mint 50-60 G-re rúgna, ha mind egyszerre lenne lent:) Gundamból láttam Z-t X-t et Winget Seed-et XX-et és 83MS.t... de azt is szépen lassan mikor robotos hentelősre vágyok leszedek mindent.. Record of Lodoss War-ból megnéztem OVA-t TV-t LEgend of Crystaniat.. (szerintem ez utóbbi tré lett nagyon) Ad Police-ból megnéztem a Tv-t (OVA nincs belőle) Patlaborból mpoviekat Sorozatokat és OVA-t is. De lehet, hogy a Rouroni Kenshin lesz a köv áldozat miutrán vettem DVD-írót mert az túl sok nekem egyszerre leszedni:) persze nagy nevek közül majdne Minden Miyazaki filmet láttam Berserk sorozatot is Hellsinget is EVA ugye Akira Alita (GUNNM) etc... (sorolhatnám évekig) Kedvenc romantikus anime-m az Oh my Goddes eddig, de Video girl Ai-t nem láttam... Kíváncsi vagyok még a Great Teacher Onizukára és a Golddenboyt akarom megszerezni, mert láttam minden részt de jobb az ha megvan kiírva:D JA meg persze Esca TV és Movie is megvan... (TV IMO jobb)
  • yume16
    Jo ok... király...a figyelmetlenségem miatt ugy leoltottak hogy most kaparom magam össze a padlorol...
  • Sadun Tryst
    én megnézek mindent amihez fűzök 1 kis reményt. pl. ha az Excel Sagát, vagy az FLCL-t a bemutató alapján ítéltem volna meg, akkor 1 oltári nagy hibát követtem volna el.
    a Naruto is nagy hiba lett volna ha kimarad, akárcsak a Bleach, vagy a Mai Hime. aztán még sorolhatnék 1 csomó címet.
    igaz a listámon látszik, h még 1 csomó nagy mű hiányzik, pl.: GUNDAM, Macross, Record of Loddos War, Grave of the Fireflies, Tokyo Godfathers, Scrapped Princess, hack//SIGN (?), Slayers, Witch Hunter Robin. szépen lassan ezek is pótolva lesznek. főleg, h megnő ebben a hónapban a letöltés limitem 30 GB-ra 15-ről! ^_^

ja, meg itt megtalálhatjátok a GitS 2nd GiG direkt letöltési linkjeit. (torrent)
    nagy öröm, h karácsony környékére várható köv. 2 rész (17-18). én már várom! ^_^
  • Bucser
    én is hasonló mennyiségű animenel tartok, csak nálam a nagyfilmek vanan túlsúlyban
  • Sadun Tryst
    ne aggódj, vannak nálam sokkal durvább arcok! :)
    bár ha korlátlan letöltésem lenne, akkor nemtom mit csinálnék. valszeg már az egész USTEAM-et letöltöttem volna! :D
    na mind1. mondjuk ha egész életemben ez lesz a "káros" szenvedélyem, akkor még örülni is fogok. ;)
  • Ottto
    Jesszus mária ez aztán mennyiség. Jobb lesz szünetelnem mert én is ide sodródok!!!
    Mai HiME, Bleach, Slayers, Kiddy Grade (ha ellindul egyszer), Inuyasha ( -||- ) sorozatok amiket nézek most, + még amit filmeket, és rövidebb OVAkat ill. sorozatokat leszedek usteamról megy most, kicsit sok nem? Persze Tryst nyomába se érhetek, nemtom ezen sírjak vagy nevessek...
  • Sadun Tryst
    Gec. Tegnap frissítettem az anime táblázatom. Hogy mi van meg, illetve, h eddig miket láttam. Rá kellett jönnöm, h nagy függő vagyok...
    Igaz a listában olyanok is vannak, amiket 5 éve láttam még TV-ben, vagy még a Dragon Ball-os korszakból vannak, de láttam őket...
    Pl. anno láttam 1 csomó Candy-t, Sailor Moon-t, meg ilyeneket a Dragon Ball miatt. De ezekt azért nem írtam a listába mert nem láttam végig őket.
    Akit érdekel a lista itt van.
    Az anime fül alatt van, h mit láttam, a Manga alatt h miket olvastam, a DVD alatt pedig, h mi van meg...
    Tryst-anime Edit01

Komolyan mondom többet kéne foglalkoznom a külvilággal már... :D
  • Ottto
    Mi volt az A+-al????? Ma lettek volna az 1. részek, de elszált a kép hoszú időre, majd valami fasz cherryrádió jött be, és mostanáig semmi. A Pokemon, és a Megamenig elmentek, de mikor a jobb sorozatok jöttek volna (Slayers, Kiddy Grade, Inuyasha) elszált a kép, azt hittem felrobbanok. Ha holnap nem nyomják újra az első részeket........hát nemtom mi lesz
  • Gábor
    Most fejeztem be a Martian Successor Nadesicot, nagyon tetszett, ajánlom mindenki figyelmébe!
  • Ottto
    Hát én ezt nemértem
    3és fél órán át nyomta kb 25k/sel, nah mind1...
  • Bucser
    Zsír lett nagyon ez a rész.. tetszett:D Volt benne poén is és egy nagy titokra is fény derült:)

Rájöttem miért tetszik ennyire ez a story... Mert a főhősök hasonlítanak a Cowboy bebopban lévőkre.. úgy attitűdre...
  • Sadun Tryst
    75k-val szedtem :)
  • Bucser
    Öreg hiba, hogy eddig nem szerezted be.. egyik legjobb Michael Mann film a Heat óta...
  • Bucser
    Nekem is amíg elmentem faterral Tescoba leért a 9. rész:)
  • Ottto
    35perc? Azt meg hogy csinálod?????
  • Sadun Tryst
    mellesleg: #3270 ;)
  • Sadun Tryst
    nekem teljesene gyors a lunar. mindig onnan szedem a részeket, és maxal jön az összes. az új rész is 35 perc alatt lent volt :)

amúgy a Lunar a legjobb, mert még viszonylag ők a leggyorsabbak. szedán jön ki az új Bleach rész, míg a subbolt csak pénteken. narutónál szedra este az új rész, csütörtök reggel meg már a subbolt...

és a mangában is death god-nak hívják ha jól emléxem a Shinigamikat.
  • Ottto
    Ahoz le is kell azt tölteni...
  • Bucser
    na bumm 3 óra:) 150 mega:) Nem sopk az... Modemes időkhöz képest az is sok:) Addig nézd meg mondjuk Collateralt:)
  • Ottto
    Én arra is hamar ráunok. Tankönyvön meg eelalszok salz. Ha nincs valami amind dolgozhatok, basz az unalom.
    Apropó 12kval kicsit jóval tovább tart mint 2 óra
  • Bucser
    jahh meg ha nem egyben töltöd az összeset akkor sem gáz az a 12 K 2 óra alatt lent van :)Addig meg tanulok vagy megnézek valami filmet vagy éppen játszom valamit:)
  • Ottto
    Nekem még 13al, de majd begyorsul, 25ig szokott felmenni, és ez rohattalassú, révén Mai HiME-t 50-80al szoktam szedni

A többi fordítandó résszel nincs komolyabb gondom, csak ez volt z eelején nagyon zavaró, de már kezdek átszokni Lunar fordításra, úgy látszik a hátralévő részek már abban jönnek ki
  • Bucser
    JA és momentán 12 K-val jön
  • Bucser
    Az lehet, de ha tudod a fordításokat akkor nincs nagy gáz vele.. Az igazi gáz az amikor a neveket teljesen máshogy adják vissza meg néha a történések sem jók...